Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 307 10
Sex Studio 585303
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο μαγαζάκι κατά τις 11:30, ύστερα απο μια μικρή έρευνα στο site.Ντενίσα στο όναμα η κοπέλα,αλλά φωτογραφίες δεν είχε,οπότε πόνταρα στην μία και μόνη θετική κριτική που υπήρχε γι' αύτην την κοπέλα από έναν συναγωνιστή.
Πάρκινγκ ακριβώς απ' έξω και 25λεπτη αναμονή στο σαλονάκι για να δω την κοπέλα.
Η Ντενίσα είναι το πολύ 20 χρονών,γύρω στο 1,68,αδύνατη και ψιλογυμνασμένη θα έλεγα,μαύρο μαλάκι όχι πολύ μακρί,βυζάκι 2άρι φυσικό στητό και δέρμα καθαρό και σφυκτό.Πήρα το απλό προγραμματάκι(50άρικο) και πέρασα σ' ένα πεντακάθαρο δωμάτιο όχι πολύ μεγάλο,με ντουζιέρα και πετσετούλα στην σακουλίτσα της για όποιον θέλει ντουζάκι.Ύστερα 7-8 λέπτα,ανοίγει η πόρτα και μπαίνει χαμογελαστή η Ντενίσα....
Πιπούλα καλή,αλλά όχι και για όσκαρ,γλύψιμο τις μπάλες και παιχνίδι με τα βυζάκια της,ενώ εγώ εξερευνούσα με τα δάχτυλα μου το απαλό και ζεστό μουνάκι της.
Αφού την σταμάτησα για να μην έχουμε πρόωρο ατύχημα,έκατσε πάνω μου και άρχισε να κουνιέται αργά και να με κοιτάει στα μάτια...
Και μόνο με την θέα απο το σωματάκι της η κάβλα ήταν απίστευτη.Όταν κατάλαβα οτι πλησίαζε το μοιραίο,την γύρισα ανάσκελα και αφού της σήκωσα τα μπουτάκια της ψηλά,άρχισα να της καρφώνω το μουνάκι της όσο πιο βαθειά μπορούσα,μέχρι που της άδειασα και την τελευταία σταγόνα μου μέσα της.
Καλή η Ντενίσα με σούπερ σωματάκι για όσους ψάχνουν μια μικρή και αδύνατη κοπέλα για να περάσουν καλά,(κάνει και ακάποτο για 90 ευρώ),αλλά να μην έχουν απαιτήσεις για περισσότερα πράγματα λόγω έλλειψης εμπειρίας.Όταν την πετύχω πάλι στις κάβλες μου,μάλλον θα ξαναπεράσω αν δεν παίζει αλλού κάτι καλύτερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντενίσσα
Σεβαστός
31
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού