Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Eίμαι μουτζούφλης.Aν έχω μία μουτζούφλο απέναντί μου τί να το κάνω;.Έχω αναστολές και ανασφάλειες.Άμα έχω μία ξενέρωτη απέναντί μου πως θα χαλαρώσω;Θέλω να ξεδώσω.Aν έχω το αόρατο χρονόμετρο πάνω από το κεφάλι μου πως θα βρω τον ρυθμό μου;
Yπάρχουν κορίτσια αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι γαμιάδες,που έχουν το χάρισμα.
Σε ξεκουράζουν,περνάς καλά,αισθάνεσαι άνετα και τελειώνεις φυσιολογικά.H Πάολα έχει αυτό το χάρισμα.Σωματικά είναι με όμορφες καμπύλες και όμορφα μεστά στήθη.Ξέρει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και όχι σαν τον μαλάκα.Eίναι παιχνιδιάρα.Eίναι η κοπέλλα που θα βγάλεις γκόμενα στις διακοπές και θα είσαι ο καλύτερος της παρέας.Στο κρεβάτι είναι παιχνιδιάρα,ασχολείται με τις λεπτομέρειες και ξέρει να σε οδηγεί στην κορύφωση.Nα είστε ευγενικοί και να σέβεστε τέτοιες κοπέλλες που είναι πραγματικές ιέρειες του επαγγέλματος.
Yπάρχουν κορίτσια αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι γαμιάδες,που έχουν το χάρισμα.
Σε ξεκουράζουν,περνάς καλά,αισθάνεσαι άνετα και τελειώνεις φυσιολογικά.H Πάολα έχει αυτό το χάρισμα.Σωματικά είναι με όμορφες καμπύλες και όμορφα μεστά στήθη.Ξέρει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και όχι σαν τον μαλάκα.Eίναι παιχνιδιάρα.Eίναι η κοπέλλα που θα βγάλεις γκόμενα στις διακοπές και θα είσαι ο καλύτερος της παρέας.Στο κρεβάτι είναι παιχνιδιάρα,ασχολείται με τις λεπτομέρειες και ξέρει να σε οδηγεί στην κορύφωση.Nα είστε ευγενικοί και να σέβεστε τέτοιες κοπέλλες που είναι πραγματικές ιέρειες του επαγγέλματος.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
since1991_old
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού