Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν από 2 ωρίτσες επισκέφτηκα το συγκεκριμένο στούντιο.
Ήμουνα ο μόνος πελάτης και βγήκε η Βαρβάρα.Ψηλό γύρω στα 1.70, βυζάρες σίγουρα σιλικονάτες, καπούλια αξιοπρεπέστατα.
Δικτυωτή κάλτσα,κόκκινες μπότες με τακούνι δερμάτινες όχι πολύ ψηλές.
Πρόσωπο άβαφτο. Ρωσίδα αν δεν απατώμαι. Δεν τα πολυρωτάω να σας πω την αλήθεια. Στο πισωκολλητό έχυσα. Πολύ ώρα γλύψιμο των βυζιών της. Πίπα με προφυλακτικό. Έδωσα 40 ευρώ, το πιο "φτωχό" πρόγραμμα. Κάθησα πάντως ένα τεταρτάκι, αφού δεν υπήρχε και άλλος πελάτης να περιμένει.
Έχω πάρει και τη Μισέλ και η Βαρβάρα ήταν πιο ζεστή και φιλική.
Γενικά πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα στο συγκεκριμένο στούντιο και είμαι ικανοποιημένος από τα περισσότερα που προσφέρει.
Καλό Σαββατοκύριακο
Ήμουνα ο μόνος πελάτης και βγήκε η Βαρβάρα.Ψηλό γύρω στα 1.70, βυζάρες σίγουρα σιλικονάτες, καπούλια αξιοπρεπέστατα.
Δικτυωτή κάλτσα,κόκκινες μπότες με τακούνι δερμάτινες όχι πολύ ψηλές.
Πρόσωπο άβαφτο. Ρωσίδα αν δεν απατώμαι. Δεν τα πολυρωτάω να σας πω την αλήθεια. Στο πισωκολλητό έχυσα. Πολύ ώρα γλύψιμο των βυζιών της. Πίπα με προφυλακτικό. Έδωσα 40 ευρώ, το πιο "φτωχό" πρόγραμμα. Κάθησα πάντως ένα τεταρτάκι, αφού δεν υπήρχε και άλλος πελάτης να περιμένει.
Έχω πάρει και τη Μισέλ και η Βαρβάρα ήταν πιο ζεστή και φιλική.
Γενικά πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα στο συγκεκριμένο στούντιο και είμαι ικανοποιημένος από τα περισσότερα που προσφέρει.
Καλό Σαββατοκύριακο
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού