Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δυστυχως για την τσεπη μου την εχω πατησει αρκετες φορες βασιζομενος σε κριτικες και προτροπες συναγωνιστων!
Κατι τετοιο δεν εγινε στην περιπτωση της Νταριας ευτυχως μιας και οτι κι αν ειχα διαβασει απο τις χιλιες μυριες κριτικες για αυτην ηταν οντως αληθινα!!
Δεν θα μπω στην διαδικασια να την περιγραψω μιας και ολοι λιγο πολυ ξερουν!Εχει φωτος στο μπανερ του Αγιου Μελετιου 37 για αυτους που δεν την ξερουν!
Προσωπικα αυτο που με καυλωνει πιο πολυ πανω της ειναι το φοβερο 2,5-3αρι στηθος της!Οποιος το εχει δει απο (πολυ)κοντα πιστευω πως με καταλαβαινει!!
Βρεθηκα μαζι της 3 συνεχομενες φορες σε διαστημα λιγων ημερων πριν απο κανα διμηνο οπου και τις 3 με ξεκανε!Ιδιαιτερα η πρωτη μου φορα μαζι της ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες μου σε στουντιο!
Υ.Γ Ναι οκ η εμφανιση της δεν ειναι κατι το σουπερ αν εξαιρεσουμε το υπεροχο στηθος της με τις μονιμως καυλωμενες ρωγες Μεγάλο χαμόγελο αλλα οταν καποιος μπαινει στο δωματιο μαζι της απλα απολαμβανει μια Κορυφαια περιποιηση απο μια πολυ εμπειρη(αν και μικρη σε ηλικια)ιεροδουλη που ξερει πως να φτιαξει εναν ανδρα και να τον κανει να περασει καλα οπως λιγες ξερουν

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
PIATSAS
Τιμημένος
89
Πόντοι:
4.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια