Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στην Έυα. Είναι μια κοπέλα πολύ μεγάλη, 40 και χρονών (MILF) έχει βυζιά μεγάλα, μάλλον σιλικόνη αλλά ωραία στην αφή και αρκετά σκληρά. Δέρμα χαλαρό θα έλεγα, ειδικά στην περιοχή του κώλου, το πρόσωπο δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά εμένα δεν με χάλασε. Πολύ GFE κατάσταση (τουλάχιστον με μένα, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους) δίνει κάτι πεταχτά φιλάκια αλλά όχι γλωσσόφιλα όπως λέει ο φίλος πιο κάτω. Στο δωμάτιο έπαιζε μουσική και όταν μπήκε μέσα άρχισε να χορεύει, να ξεντύνεται σιγά σιγά, να μου τρίβεται (είχα διαβάσει οτι παλιά ήταν στρίπερ). Μετά μου πήρε μια πίπα, μέτρια θα την έλεγα, αλλά έκατσε έτσι ώστε να μπορώ να πιάνω μόνο τα βυζιά της. Μόλις τελείωσε την πίπα, ανέβηκε απο πάνω χωρίς να την πω εγώ κάτι και μετά απο λίγο δεν άντεξα και τελείωσα. Αυτή μετά έκατσε εκεί που ήταν (δηλαδή από πάνω μου) με φιλούσε, μιλήσαμε λίγο και μετά έφυγε. Γενικό συμπέρασμα, με 40 ευρώ πέρασα πιο καλά από ότι αν τα έδινα σε καμιά ρουμάνα πιτσιρίκα. Που έχω πάει σε μερικές και μετά έλεγα: Δεν τραβούσα καμιά μαλακία καλύτερα? Κατά την γνώμη μου οι υπηρεσίες της είναι Value For Money, τιμάει τα λεφτά του πελάτη και προσωπικά εγώ θα την επισκεφτώ ξανά. Δουλεύει βράδια στο Ανδρέου Γεωργίου 4 και από ότι μου είπε θα μείνει αρκετό καιρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού