Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά απο τις φωτογραφίες των κοριτσιών που είδα στο site τους είπα να πάω και γω σε αυτό το στούντιο της Αγ.Μελετίου 37 να δω αν είναι όντως έτσι όπως στις φωτογραφίες και αν ισχύει και η χαμηλή τιμή που αναφέρει.Διαπίστωσα ότι τα πάντα ισχύουν και είναι όντως έτσι όπως αναφέρονται και ίσως και καλύτερα ακόμα απο κοντά.Βλέπω την κοπέλα που δούλευε μια ψηλή ξανθιά και μπλέ μάτια.Μου είπε ότι την λένε Ζλάτα και είναι Τσέχα.Για τις Τσέχες έχω ακούσει γενικά καλά λόγια και μπήκα κατευθείαν στο δωμάτιο για να με περιποιηθεί η κοπέλα.Τρομερή πίπα και απίστευτο γλύψιμο που κυριολεκτικά νόμιζα ότι το ζει η κοπέλα αυτό το πράγμα.Με το που σηκώνεται ο 'πασχαλάκης' μου παίρνει αυτή απο μόνη της πρωτοβουλία χωρίς να της πω τίποτα ανεβαίνει απο πάνω και κοπανιότανε σαν χταπόδι.Κάπου εκεί μου βγήκανε τα σπέρματα και χύνω με απόλυτη καύλα ύστερα απο αυτό καβάλημα που έκανε η ξανθιά Τσέχα.Βάζω άριστα στην κοπέλα απο ομορφιά και υπηρεσίες και άριστα και στον χώρο του στούντιο που δεν το γνώριζα καθόλου και το έμαθα απο το καλό μας σάϊτ.Οι εντυπώσεις πάντως ήταν πάντως θετικότατες και φυσικά θα το ξαναεπισκεφτώ.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού