Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Βλέπονας στο πρόγραμμα ότι επέστρεψε η Ντάρια, ανακοίνωσα στο συνεταιράκι μου ότι θα λείψω για καμια ωρίτσα πήρα το πεζό 2 και να σου τον στη Κυψέλη. Μπάινοντας με καλωσόρισε η κυρία διαβεβαιώνοντας την επιστροφή της Ντάρια και πέρασα πληρώνοντας για το απλό πρόγραμμα 50 ευρώ γιατί έχουμε και κρίση και είμαι και φραγκοφονιάς. Το μαγαζί είχε κίνηση ένας συναγωνιστής στο σαλόνι και άλλος ένας στο μπάνιο αλλά δεν έμεινα για συστάσεις.Το δωμάτιο καθαρό αλλά είναι αυτό που δεν έχει νιπτήρα και σπάστηκα την τύχη μου. Στην τηλεόραση έπαιζε μια αδιάφορη τσόντα αλλά προτίμησα να διασκεδάσω την αναμονή θαυμάζοντας το αγαλμάτινο κορμί μου στον καθρέφτη, ποιος είμαι ρε πούστη ο Κουρός (με έχει πιάσει μια κρίση ναρκισισμού) Μετά από κανά δεκάλεπτο σκάει και το κορίτσι μας πρόσχαρο, χαμογελαστό και με διαθεση για δουλειά...Κόκκινες γόβες και άσπρο διάφανο εσώρουχο. Αφού τα είπαμε για λίγο άρχισε τα φιλιά από το λαιμό μέχρι τα αρχίδια που μου τα μούλιασε κανονικά. Ταυτόχρονα έτριβε τη πούτσα μου στις βυζάρες της και μου είχε γίνει σαν φουρνόξυλο. Πέρασμα σε πίπα. Την έβαλα να κάτσει λίγο πιο κάτω στο κρεβάτι για να μπορώ να βλέπω το σύμπλεγμα μας στο καθρέφτη πράγμα που με καυλώνει πολύ. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου πρωταγωνιστή σε πορνό γεαααα.Άραξα σαν Ινδός πρίγκηπας και το κορίτσι μας άρχισε αυτό που ξέρει καλά... άγριο κλαρίνο deepthroat, εναλλαγές γρήγορο - αργό πίπα για σεμινάριο. Στη συνέχεια αλλάξαμε 4 στάσεις αυτή από πάνω που την έκοψα λίγο γρήγορα γιατί θα έχυνα στα μπαμ, ανάσκελα και στα πλάγια, και τέλος στα τέσσερα όπου και έχυσα σφίγγονντας τα κωλομερια της και κραυγάζοντας σαν ινδιάνος Απάτσι.Σε όλη τη διάρκεια του γαμησιού η ντάρια ήταν δεκτικότατη, με καλά στησίματα και ανοίγματα,συμμετέχοντας σαν άψογη επαγγελματίας. Συζητησούλα για λίγο και αποχώρηση. Φεύγοντας η ευγενική κυρία μου πρόσφερε καραμελίτσα εγώ της είπα να πάρω δύο και για τον συνεταιρό μου και τελικά με φίλεψε μια ολόκληρη χούφτα, φυσικά θα τις φάω μόνος μου γιατί εκτός από τσιγγούνης είμαι και γύφτος του κερατα. Στο δρόμο του γυρισμού παρατηρούσα τις ξυνισμένες ελληνίδες με το θυμωμένο υφάκι και τα ξέκωλα τζιν , τί σούργελα που έχουν καταντήσει, η μέρα μου όμως είχε φτιάξει και δεν μπορούσαν να μου την χαλάσουν
ΥΓ Η ντάρια εμφανισιακά έιναι όπως και παλιά,ξανθιά, με ωραία φυσικά βυζιά 3αρια και ωραία κωλομέρια
ΥΓ Η ντάρια εμφανισιακά έιναι όπως και παλιά,ξανθιά, με ωραία φυσικά βυζιά 3αρια και ωραία κωλομέρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού