Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Βράδυ παρασκευής, μπήκε και ο μισθός μαζί με το δώρο – άρα να η ευκαιρία να κάνω κάτι και για τον εαυτό μου. Αποφάσισα να δοκιμάσω τη Γιάννα, νεαρή 25αρα, που μέχρι τώρα δεν την είχα τιμήσει (αν και την είχα πετύχει πιο παλιά σε τσάρκα). Με το που την ξαναείδα στο σαλόνι, μόνο με το φορεματάκι, χωρίς εσώρουχα – απάντησα καταφατικά στην ερώτηση "θα περάσετε;" και βουρ στο δωμάτιο.
Η Γιάννα εμφανίστηκε σύντομα, και η θέα του μεγάλου φυσικού της στήθους και του όχι τέλειου, αλλά προκλητικού κωλαρακίου με έκανε έτοιμο για δράση σε χρόνο dt. Ανταλλάξαμε δυο κουβέντες, ακολούθησε απαλή πίπα, 69 και μετά την ανέβασα πάνω μου. Δυστυχώς η παρατεταμένη απόχη από το άθλημα σε συνδυασμό με τη θέα του στήθους της Γιάννας επιτάχυνε τα "βεγγαλικά", οπότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι σύντομα θα τη ξαναπάρω
Έβαλα 10 στο parking γιατί πήγα με τα πόδια
Η Γιάννα εμφανίστηκε σύντομα, και η θέα του μεγάλου φυσικού της στήθους και του όχι τέλειου, αλλά προκλητικού κωλαρακίου με έκανε έτοιμο για δράση σε χρόνο dt. Ανταλλάξαμε δυο κουβέντες, ακολούθησε απαλή πίπα, 69 και μετά την ανέβασα πάνω μου. Δυστυχώς η παρατεταμένη απόχη από το άθλημα σε συνδυασμό με τη θέα του στήθους της Γιάννας επιτάχυνε τα "βεγγαλικά", οπότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι σύντομα θα τη ξαναπάρω
Έβαλα 10 στο parking γιατί πήγα με τα πόδια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού