Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242380
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μεσημερακι και βγαινοντας για ψωνια,περναω απο το εν λογω στουντιο και η ευγενεστατη κυρια Βερα μου παρουσιαζει στο σαλονι μια ψηλη νταρντανοθεα με μακρι μαυρο μαλλι και Ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο της, γεματη χαμογελο και ευγενεια και πλουσιο,μα πλουσιο φυσικο στηθος και ωραια καπουλια, Ρωσιδα..ηλικιας 33 περιπου.Διχως να το σκεφτω λογω οτι ηθελα απο καιρο να την συναντησω καθοτι δεν ειχα παει μαζι της, ανεβαινω πανω στο δωματιο, γδυνομαι και με το που καθομαι στην πολυθρονα ανοιγει την πορτα.. η Μουναρα,μιλαμε για ατελειωτο μουνι και αρχιναει τα τριψιματα και τα γλωσσοφιλα πιανοντας τον παιχτουρα μου μεσα στις πελωριες βυζαρες της,αρχιζοντας με ισπανικη μαλακια..εν συνεχεια του φοραει σκουφο και του αρχιναει ενα μοναδικο και ανεπαναληπτο τσιμπουκωμα(αριστη τεχνικη..διχως χερι και χωρις βιασυνη) γλυφοντας και τις μπαλες πολλη ωρα...με ειχε κανει τουρμπο της λεω παμε στο κρεβατι να μου τον καβαλησεις και οντως η θεικη αυτη μουναρα μου τον καβαλησε και μου ειπε..... μην κινεισαι θα σου τον γαμησω με την μουναρα μου, εγω τον πουτσο σου και κινουσε το σωμα της ολοκληρο ρυθμικα και με εστειλε στους ουρανους μεχρι που τελειωσα και δεν προλαβα απο τις καβλες μου να κρατηθω για αλλη σταση.Η γκομενα ειναι μοναδικη και δυνατη και θα την ξανατιμησω παλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Ίρα Τατάρα
Υπηρεσίες
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2