Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μεσημερι σημερα και βρισκομουν στην περιοχη και αποφασιζω να επισκεφτω το εν λογω μαγαζι.Η ευγενεστατη τσατσα μου παρουσιαζει την Μαρια την Σαλονικια μια κοπελα γυρω στα 27,ξανθια,χαμογελαστη και στρουμπουλη ομοιομορφα με καλοσχηματισμενα καπουλια.Μου λεει το κοριτσακι στο σαλονι,ευγενικα και ναζιαρικα..θελεις να περασεις????Τι ηθελε να το πει αυτο στον τιτανομεγιστο Παιχτουρα!!!Ενοιωσα ενα αλογο να χλιμιντριζει μεσα μου και διχως δευτερη σκεψη πληρωνω και εφορμαω στο δωματιο που ειναι απεναντι απο την πορτα εισοδου.Το δωματιο μεσα μου αρεσε ειχει νιπτυρα και ηταν ανετο και με πολυθρονα μεσα.Γδυνομαι και κατα την προσφιλη μου τακτικη καθομαι στην πολυθρονα σαν πασας.Σε λιγο μπαινει μεσα ο Αγγελος...το θεικο πλασμα και αρχιναμε μια κουβεντουλα για να γνωριστουμε..λαμβανομενου υποψη οτι σπανια συναντας Ελληνιδα....οπως μιλαγαμε αρχιναει και με φιλουσε παντου και με ρωταει αν ηθελα να ειμαι στην πολυθρονα και βλεποντας οτι τις εγνεψα καταφατικα ,αργα και βασανιστικα απο ηδονη σκυβει μου περναει εντεχνα το σκουφακι και αρχιναει μια πιπα που σπανια εχω συναντησει με διχως χερια γλυψειμο στις μπαλες με την γλωσσιτσα της και ρουφηγμα του Παιχτουρα με γλωσσα και δοντακια καταπληκτικα...ημουν στον ουρανο εγω και τις πειραζα τα μαλλια της..μου λεει αν σε ευχαριστει να τα λυσω...(παιδια με εστειλε αδιαβαστο που πηγαινουμε σε κατι αλλες και οτι μας κανουν το κανουν με αγγαρεια)σε καποια φαση εκει που με ειχε γαμησει στο συνεχες τσιμπουκωμα μου λεει ελα τωρα να δεις το κοριτσακι σου και ανεβαινει πανω στο κρεβατι και αρχιναει να χωνει τον δονητη στην μουναρα της και να με παρακαλει να ελθω για 69....παιδια ειχα πει το δεσποτη Παναγιωτη συνεχιζουμε για ενα σημαντικο διαστημα να γλυφουμε ο ενας τον αλλο και μου λεει σε καποια φαση αυτο το χοντρο εργαλειο θελω να το δοκιμασω γιατι σπανια συναντω τετοια και γουσταρω να σου το καβαλησω...και ανεβαινει πανω μου και αρχιναει το ροντεο και να με παρακαλα να μην τελειωσω αμεσως.... αλλα το συνεχες γλυκο σφυροκοπημα που εκανε με την μουναρα της στο εργαλειο μου σε συνδυασμο με τα προηγουμενα με οδηγησαν σε μια υπεροχη εκσπερματωση.Συναγωνιστες δεν θα γραψω αλλο γιατι δεν επιθυμω να σας κουρασω...η γυναικα ειναι μια κατηγορια μονη της και αισθανεσαι ομορφα και οτι σε σεβονται.Κοπελα μου να εισαι καλα και σου ζητω ταπεινα να με προσθεσεις και εμενα στους ενθερμους θαυμαστες σου.Τι μαλακας ημουν που δεν σε ειχα επισκεφτει τοσο καιρο?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Υπηρεσίες
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια