Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 160068
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Περασα στα πεταχτα απο Καρεα 30 μπας και πετυχω τιποτα καλο, ωστε να ρεφαρω την προηγουμενη ηττα μου στη Βουλιαγμενης 83.

Εμφανιστικε μονο μια κοπελα (η αλλη μαλλον ειχε δωματιο), η Μελινα εκ Βουργαριας, ασχημουλα στην φατσα, με παραξενο βλεμα (μπορει να ειχε πιει και τιποτα), λεπτοκαμωμενη, με καταμαυρα μακρυα μαλλια, υψος γυρω στο 1,65 και ενα πολυχρωμο τατοο χαμηλα στη μεση. Φορουσε ενα σετ εσωρουχων, απο πανω ενα κολλητο δικτυωτο φορμακι και πεδιλα.

Περασα μιας και δεν ειχα χρονο για δευτερη αποπειρα σε αλλο στουντιο.

Μου φορεσε το λαστιχο με το στομα και ξεκινησε μια συμπαθητικη πιπα κοιτωντας με παραλληλα στα ματια. Νοt bad at all, αν και η φατσα της ηταν κατω του μετριου.

Που και που ρουφαγε και λιγο τις μπαλες. Η επιδερμιδα της καταλευκη, σε πληρη αντιθεση με τα μαυρα μαλλια, σφιχτο κωλαρακι, βυζι νο1, ολικα ξυρισμενο μουνι και η σημαια δεν αργησε να σηκωθει ψηλα στον ιστο. Της ζητησα να ανεβει απο πανω και αφου εβαλε λιγη κρεμα, ενθρονιστηκε στο καυλι μου με τα γονατα να μην ακουμπουν στο κρεββατι. Σχετικα στενο μουνακι, μαλλον με λιγα χλμ. Επειτα πισωκολλητο με ελαφρα χαστουκακια και το τελος δεν αργησε να ερθει. Τη στιγμη που εχυνα, εκανε και αυτη συσπασεις με το σωμα της, αλλα αρκετα προσποιητες.

Μολις σηκωθηκε για μπει στο μπανιο σαν καπως να παραπατουσε. Εδω κολλαει αυτο που γραφω παραπανω, οτι ισως κατι να ειχε πιει.

Θελει πολυ δουλεια ακομα. Την πουτανια που βγαζουν οι Σαρα κ Λουσυ δεν την εχει. Και ισως να μην την αποκτησει ποτε. Αν εχετε φουλ καυλες περαστε, διαφορετικα τα 60Ε μπορουν να επενδυθουν καλυτερα με περισσοτερο ψαξιμο στην πιατσα. Αυτο δηλαδη που δεν ειχα σημερα εγω χρονο να κανω.

Ο χωρος ειναι μετριος για στουντιο των 60Ε. Προτιμηστε παντως το δωματιο απεναντι και δεξια της σκαλας, αυτο με την μοκετα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2008
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ryu
Σεβαστός
9
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια