Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239538
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πηγα στο εν λογω μαγαζακι απογευμα Χριστουγεννων,κατα τις 8,καθως μεσα στην ανεια και την υποτονικοτητα του γιορτινου κλιματος,σκεφτηκα να κανω ενα χριστουγεννιατικο δωρακι στον εαυτο μου.Ετσι για να ξυπνησουν λιγο τα αιματα
Ξεκιναω λοιπον με τρελες καβλες για Βοτανικο.Η αληθεια ειναι οτι επελεξα τη συγκεκριμενη ωρα διοτι ειχα διαβασει στο σαιτ του studio οτι ειχε βαρδια η Βικη,της οποιας φωτογραφιες ειχα δει απο σποντα σε αλλη αντιστοιχη σελιδα-νομιζω απο Θησεως 40-και αμεσως εγιναν οι απαραιτητες συνδεσεις στο μυαλο μου.Το φωτογραφικο υλικο θυμομουν πως με ειχε καβλωσει πληρως(και με ξανακαβλωσε οταν ξαναανετρεξα σε αυτο),καθως η εν λογω ειναι απο τις ελαχιστες που ποζαρουν με το προσωπο φανερο-και μαλιστα με ιδιαιτερα προστυχες εκφρασεις και τοποθετησεις στο χωρο,ενω μου αρεσε γενικα και το παρουσιαστικο της(αν και απο τις φωτο ειχα συμπερανει λανθασμενα οτι οι βυζαρες που εβλεπα ηταν φυσικες-δεν πειραζει που τελικα ηταν σιλικονη καθοτι ηταν πολυ καλοφτιαγμενα).Επισης,διαβασα και καποια σχολιακια συναγωνιστων που ηταν στο συνολο τους θετικα,κι ετσι ολα συνετειναν προς τα εκει για το Χριστουγεννιατικο γαμησακι.Η δε εμφαση των σχολιων στο υψος της κοπελας με εκανε να "ψηθω" ακομα περισσοτερο,καθως ειμαι κοντος και εχει πλακα να πηγαινω με ψηλες τυπισσες,αν μη τι αλλο ειναι μια ενδιαφερουσα εμπειρια που δεν τυχαινει ευκολα στην κανονικη ζωη.Και οσο περιεργο κι αν ακουγεται οχι μονο δεν με κομπλαρει αλλα με ιντριγκαρει πληρως
Παρκαρισμα ανετο,το στουντιακι ωραιο και φιλοξενο,η τσατσα συμπαθεστατη-γενικα πολυ καλες εντυπωσεις.Σκαει μυτη και το μωρο...Η κοπελα ειναι πραγματικα ο,τι πιο εκφυλο εχω δει στη ζωη μου.Ψηλη,αδυνατη,με ωραια ποδια και κωλαρα(παρα την ελλειψη κιλων),πλουσιο στηθος σιλικονατο-τελικα-αλλα πολυ καλο στην αισθηση,οπως αποδειχτηκε αργοτερα,οχι σαν καποια που ειναι παραφουσκωμενα και ακαμπτα λες κι εχουν μεσα μπετο.Περασα στο δωματιο παιρνοντας το απλο προγραμμα/Το δωματιο πολυ καλο-το καλυτερο που εχω δει στην βραχυβια ως τωρα καριερα μου ως επισκεπτης στουντιο.Με ντουζιερα κλπ...Σκαει η τυπισσα και γινεται ΜΠΑΜ! Τι γλωσσοφιλα μεχρι που να φτασει η γλωσσα μου στο λαρυγγι της,τι δαχτυλα-1 και 2 και 3 και τα παπουτσια μεσα-τι γλειψιματα απο την κορφη ως τα νυχια,τι ρουφηγμα αρχιδιων,τι τριψιματα του πουτσου μου πανω και μεσα στα βυζια της,τι deepthroat(μετα απο δικη μου απαιτηση).Η Βικη πραγματικα ειναι γεννημενη γι αυτη τη δουλεια.
Στο μεταξυ,το ολο σκηνικο γινοταν ολο και καλυτερο απο τις ατακες που εριγνε,του στυλ "σου εχουν πει καλα λογια για μενα?Σου εχουν πει και ποσο πουτανα ειμαι?" και αλλα συναφη...Καταλαβαινετε! Ηταν προθυμη στις αλλαγες στασεων(ξεκινησαμε με αυτη απο πανω,μετα την πηρα στα τεσσερα,μπρουμυτα και ανασκελα οπου και τελειωσα),και σε ο,τι αλλο της ζητουσα,ενω συνεχισε και με γλωσσοφιλα, πραγμα που με ενθουσιασε γιατι και παλι ηταν μια πρωτοτυπια για τα δικα μου δεδομενα (ειχα σχηματισει την εντυπωση πως οι κοπελες της δουλειας δεν φιλανε στο στομα).Μπορω να πω οτι εξαντλησε καθε δυνατοτητα με αυτα που εκανε,για να με καβλωσει οσο περισσοτερο πηγαινε,ενω ακομα και το βλεμμα της ηταν τελειως εκφυλο.
Τελικα,ΝΑΙ ειναι μεγαααααλη πουτανα! Προσωπικα,εχοντας πηδηξει και τη θεα Λιντα θα πω μετα λογου γνωσεως(και παιρνω την ευθυνη στο ακεραιο),οτι η Βικη με εκανε να νιωσω πολυ καλυτερα.Η Λιντα κανει λιγο πιο τραβηγμενα πραγματα,αλλα τα κανει με τετοια ενταση που σου δινει την αισθηση μιας καλοστημενης και προσχεδιασμενης παραστασης-δηλ νιωθεις σαν πορνοσταρ που γραφει στην καμερα,ενω αυτη εδω σε κανει να νιωθεις οτι γαμας τη μουναρα της γειτονιας σου κι οχι μια επαγγελματια(πραγμα που ισως τελικα να ειναι και αποροια του μεγαλου επαγγελματισμου της,οσο αντιφατικο κι αν ακουγεται αυτο!)Ειναι κι ελληνιδα οποτε η αισθηση οτι γαμας μη-επαγγελματια παρατεινεται απο αυτο.
Τεσπα,εχυσα καποια στιγμη,μειναμε αγκαλιασμενοι για λιγο,μετα ειχε και ορεξη για κουβεντουλα αλλα εγω ψιλοβαριομουνα κι ετσι δεν τα ειπαμε και πολυ.Αλλα της αναγνωριζω καθε καλη προθεση να με κανει να νιωσω σαν στο σπιτι μου ακομα και μετα το πηδημα.ΜΠΡΑΒΟ ρε Βικη-ΕΥΓΕ! Θα το θυμαμαι αυτο το γαμησι.Εισαι και συμπαθεστατη κοπελα.(μονο με την Παολα μπορω να τη συγκρινω,αλλα και παλι θα πω οτι μου εκανε ενα κλικ παραπανω απο πλευρας πουτανιας και εκφυλιας,με αποτελεσμα το απολυτο ΜΠΟΥΜ!)
Δυστυχως δε μπορω να βαθμολογησω αναλογα λογω οτι ειμαι ψαρι στο σαιτ.Προτεινω να επισκεφθειτε τη Βικη και μετα να το κανετε εσεις.
ΥΓ Venceremos-ναι στις καβλιαρες,Χ στις ξενερωτες και τις κομπλεξικες
ΥΓ2 Τελικα η Ελλαδα βγαζει φοβερα κοριτσια-και στον τομεα του πληρωμενου...Και η Παολα ελληνιδα ειναι,υπενθυμιζω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σπουδαίος
25
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού