Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ξημερώματα Τετάρτης, ο δρόμος με έφερε στον οίκο. Βάρδια είχε μια νέα κοπέλα, η Ήρα (η υπηρεσία την παρουσίασε ως Ιρίνα στα ρώσικα, και πως έρχεται για μια βάρδια την εβδομάδα). Ψηλή, λίγο πάνω του 1.70, ξανθιά, σωστές καμπύλες, γύρω στα 30, πρόσωπο καλό αλλά με όχι τόσο γλυκά χαρακτηριστικά, καλή παρουσία στο σαλόνι (παρά το προχωρημένο της ώρας), λίγα αλλά καθαρά ελληνικά. Στο πρόγραμμα των 50€, ήρθε στο δωμάτιο μετά από 5'. 2άρι φυσικό στήθος, όχι για βυζολάτρες. Τα χάδια επικεντρώθηκαν αμέσως στο καυλί και την επίμαχη περιοχή, χωρίς να βιάζεται. Τα πάνω ρούχα της τα έβγαλα εγώ. Πίπα καλή χωρίς χέρια και με καλή 'αυτοσυγκέντρωση'. Ζεστό μουνάκι, και σχετικά σφιχτό, με δεδομένο ότι δεν είμαι ο γκουσγκούνης. Χαρακτηριστικά ήταν ότι προσπάθησε να γίνει ομαλή διείσδυση, λίγο-λίγο, ενώ ταυτόχρονα είχε κλειστά τα μάτια και ψιλο-αγκομαχούσε. Επίσης δεν παρατήρησα χρήση/ύπαρξη κρέμας. Στο τελείωμα έμεινε στην αγκαλιά μου, για λίγο. Μου άρεσε η όλη φάση, προφανώς η κοπέλα είναι νέα στο χώρο και παρακολουθεί σεμινάρια από τις υπόλοιπες δασκάλες. Πριν φύγει με ρώτησε αν θέλω κάποια πετσέτα, ή να πάω στο ντους.

Συνοψίζω λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι εγγύηση υπηρεσιών για όλα, ενώ αν στα χούγια σου ταιριάξουν και οι υπηρεσίες του κρεβατιού, πραγματικά το απολαμβάνεις. Άξιο το 50€, και ναι θα ξανατιμούσα την κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Σεβαστός
77
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού