Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χτες το πρωί, μέρα γενεθλίων μου και όντας πλέον σε απόσταση αναπνοής από τα 50, αποφάσισα να κάνω δώρο στο εαυτό μου την Πάολα !! Δεν είχα ξαναβρεθεί με την κοπέλα αλλά οι κριτικές στο site με έκαναν να νιώθω βέβαιος για την επιλογή.

Όλοι ξέρετε την Πάολα και δεν υπάρχει ανάγκη να σας την περιγράψω. Με λίγα λόγια, και για να μη γίνω γραφικός, ο συνδυασμός της φρέσκιας ομορφιάς της με την απίστευτη συμμετοχή της και εν γένει συμπεριφορά της με «έστειλαν» έξω από το σώμα μου για όσο ήμασταν μαζί.

Πάολα σε ευχαριστώ πολύ. Θα κρατήσω αυτή την, ξεχωριστή και λόγω γενεθλίων, ημέρα στο «κόκκινο βιβλίο των αναμνήσεών μου» που λέει και ο ποιητής.

Όσον αφορά τη βαθμολογία είναι αστείο να βαθμολογεί κανείς την εμφάνιση της Πάολας με 8 και τη συμμετοχή της με 7, αλλά περιορίζομαι από το σύστημα…
Ο χώρος δεν είναι ότι καλύτερο και σε μιζεριάζει λίγο, αλλά η Τσα2 ήταν πολύ ευγενική (μου έκανε πλάκα που δεν ήξερα την Πάολα) και η Πρόσβαση άριστη λόγω Μετρό.

PS:
Μια προειδοποίηση για όσους δεν έχουν συναντήσει την Πάολα και ιδιαίτερα τους νεώτερους – Προσοχή !! Είναι άκρως ερωτεύσιμη και εθιστική. Συνιστάται σε μικρές δόσεις με ενδιάμεση αποτοξίνωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού