Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 28 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Παρασκευη 23/10 , ωρα 19:00 και ειχε βαρδια η μαρια η σαλονικια. Εχοντας διαβασει τα καλυτερα λογια για αυτην ,εψαξα απο το μεσημερι να δω που εχει βαρδια και ειδα οτι ειναι στη σολωμου ισογειο. Εκανα το μπανακι μου στις 18:10 (εχει σημασια αυτο) παρφουμαριστκα ντυθηκα και με την μηχανη (γι αυτο και το 10 στο παρκινγκ) γυρω στις 19:00 ημουνα να κτυπω το κουδουνι...ανοιξε η ιδια !!! γεια σου μωρο μου εχεις ξαναρθει? η πρωτη της κουβεντα..στην αρνητικη μου απαντηση αρχισε το ποιημα με τις τιμες..ειπα θα περασω με των 50 (για πρωτο τεστ) και μπηκα στο καθαρο ψηλοταβανο δωματιο..σαν πρωτη εντυπωση η μαρια η σαλονικια μου εκανε πιο πολυ γυφτισσα βαμενη αποτυχημενη ξανθια του βορρα (προς θεου δεν ειμαι ρατσιστης απλα σαν χρωμα δερματος το αναφερω)..προσωπο συμπαθητικο με εκπληκτικα χειλη, σωμα ενα κλικ πριν το κανονικα, βυζακι μικρο και το μεγαλο της ατου, ωραιος κολος..ξαπλωσα και περιμενα....20 λεπτα για να ερθει η περιβοητη...μπαινει μεσα γδυνεται, γεια σου μου ξαναλεει, υγρασια σημερα ε?, και αρχιζει να με φιλα απο τον οφαλο και κατω...μμμμ ωραια μυριζεις μου λεει (ειχα μολις μια ωρα που ειχα βγει απο το μπανιο μου) και παει στην πεσμενη τσουτσου να φορεσει το σκουφακι...το σωμα της το ειχε φερει σε τετοια κλιση που δεν αφηνε πολλα πιασιματα, ουτε με εβλεπε...ξεκινα μια πιπιλα καλουτσικη, αλλα ειχε φυγει τοσο απο μενα που δεν την εφτανα πια ειχε παει στα κατοποδαρα του κρεβατιου..η απολυτη ξενερα...ελα πως θελει το μωρο μου λεει? το μωρο θελει πισοκολιτα αλλα η τσουτσου δεν ειχε καλα σηκωθει...το κρεβατι εβγαζε ενα ηχο που ακουγοταν μεχρι το πολυτεχνειο, αυτη δυσανεσχετουσε και εγω .....πηδαγα (που λεει ο λογος)...τελικα η καλη της η ψυχουλα δεν με αφησε ετσι...με τελειωσε με μαλακια και δατσ ολ...σηκωνεται...πω πω ζεστη παω να βαλω το αρκουδισιον μου λεει...και την εκανε...τι να πω θεμα χημειας? και καθαρος ημουνα και πλυμενος και αρωματισμενος...ισως φταιει που ειμαι χοντρος...θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια μολις ...ψυχρανει λιγακι ο καιρος μπας και αυτο μας εφταιγε..τελικα ολες οι παροιμιες ειναι σωστες...απλα σαν συμβουλη σε επομενους πελατες της....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία η Θεσσαλονικιά
athal
Ανώτερος
39
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια