Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 231 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 524987
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δυστυχώς έκανα το λάθος να ξαναπάω στην συγκεκριμένη κοπέλα....γιατί ?
Γιατί βλέπεις της φωτό της βλέπεις πόσο καύλα είναι και δεν μπορείς ν αντισταθείς είχα πάει μαζί της σχεδόν ένα χρόνο πριν σε άλλο στούντιο πήρα το πρόγραμμα απλό πρόγραμμα γιατί δεν είχα και πόλυ χρόνο επίσης είχα κατέβει συγκεκριμένα για αυτήν την κοπέλα κ λέω όπως είναι δεν θα μπορώ ν κρατηθώ......
Μπήκα μέσα ήρθε με στυλακι κάτσε κλ β πηγα ν την ακουμπήσω δεν Μ αφήνε και κλ Μ αυτά που πλήρωσες δεν Μ ακουμπάς κ λέω κοπέλα μου πως θ γίνει ...της ζήτησα να Μ πιάσει δεν ήθελε μου έβαλε το προφυλακτικό έτσι εγώ είχα ξενερώσει μπήκα λιγο αλλά δεν άντεξα και την έδιωξα...
Σκέφτηκα ότι ίσως φταίω κ εγώ κ πρόσφατα απόφασησα να ξαναπάω αυτή την φορά πλήρωσα 80 ευρώ για ελεύθερο κ 69 η κοπέλα μπήκε μέσα δεν με αναγνώρισε φυσικά είχε και πολλά άτομα προφανώς δουλέψει εκείνη την ημέρα είχαν περάσει κ μήνες πάλι δεν είχε πολύ καλή συμπεριφορά δεν ήθελε να κάνει ελεύθερο στοματικό ούτε ν την περιποιηθώ εγώ προσπάθησε να Μ αποφεύγει κ στο σεξ ευτυχώς εγώ καυλώσα πολύ και μπήκα κανονικά αυτή την φορά δεν είχε περάσει ούτε πεντάλεπτο κ σηκώθηκε να φύγει.....της είπα αμέσως ν φύγει και να έρθει η τσατσά ήρθε κ της ζήτησα να έρθει η άλλη κοπέλα ( η μαρίνα) πλήρωσα απλο ήρθε η κοπέλα κ πέρασα καλά θα πω τι έγινε σε κριτική άλλη.....
Στο θέμα jenny ,η κοπέλα ξέρει ότι είμαι όμορφη κ για αυτό δεν την νοιάζει προφανώς έχει βρει κ κάποια άτομα να τα σκάνε και δεν την νοιάζει.... δυστυχώς έχει έρθει σε στούντιο που πηγαίνω συχνά κ αμαυρώνει και την φήμη των ίδιων των στούντιο ....καλό θα ήταν να σταματούσε αυτή την δουλειά......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Jenny
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Thelosexxx
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Autokinitas, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2025
Κρίμα κρίμα κρίμα. Ευτυχώς που μας ενημέρωσες συναγωνιστή, και από αλλού έρχονται παράπονα για το εν λόγω στούντιο
03 Φεβρουαρίου, 2025
απάντηση στον από πάνω:
το εν λόγω στούντιο μια χαρά κορασίδες φέρνει, η συγκεκριμένη μόνο είναι υπεφολάρα γι αυτό και δε στεριώνει κάπου! για τσεκάρετε Αλίνα, Μαρίνα, Ίζαμπελ, Αντριάνα
review reaction 1 review reaction 3 luposolitario1261, koursaros66, Thelosexxx
03 Φεβρουαρίου, 2025
απορώ με τον κάθε αδιάβαστο τι νόημα έχει να σας ενημερώνουμε και να πηγαίνετε να τις ταίζετε τις φόλες. Μάλλον παίζει μαζοχιστικό σύμπλεγμα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Και σιγά μη σε θυμόταν ρε μάστορα...ποιός νομίζεις ότι είσαι για να σε θυμάται μια πουτάνα;
review reaction 1 Kenpachi40
03 Φεβρουαρίου, 2025
Συνάδελφε έχουν γραφτεί τα χειρότερα για τη συμπεριφορά της στο δωμάτιο - και μάλιστα πρόσφατα. Έπρεπε να διαβάσεις και να την προσπεράσεις, ας είναι όσο κορμάρα θέλει.
03 Φεβρουαρίου, 2025
Όχι το 30 όπως και το 60 είναι πολύ καλά....και με καλές κοπέλες..όπως Νίνα μαρίνα Ιζαμπέλα και άλλες...η συγκεκριμένη όμως δεν....και έτσι χαλάει και η όρεξη για να πας προς τ εκεί....το στούντιο πρέπει να κάνει κάτι με την κοπέλα....
03 Φεβρουαρίου, 2025
Πρώτον ήταν Μάιος κ ξανά πήγα Νοεμβρίο σκέφτηκα οτι πλήρωσα και στην ουσία δεν γάμησα το οπότε έπρεπε να ξαναπάω αφού πήρα μεγαλύτερο πρόγραμμα περίμενα Αλή συμπεριφορά...οι κριτικές που γράφω δεν είναι για την προηγούμενη μέρα τώρα έχω λίγο χρόνο κ έκατσα ν γράψω κάποιες κριτικές.... δυστυχώς έπρεπε Μ γράψω για αυτήν πρώτα γιατί χαντακωσα βαθμούς από mavie και masha δεν Μ αφήνε το σύστημα να βάλω αλλά θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες κάποια στιγμή.....
03 Φεβρουαρίου, 2025
Επίσης είχα δει κάποιες κριτικές κ ο λόγος που έγραψα την εν λόγω κριτική ήταν επειδή είδα ότι πρόσφατα έγραψαν κ άλλα δύο άτομα για αυτό έγραψα κ εγώ ....όταν πήγα δεύτερη φορά ήταν 3 μήνες πριν δες τι κριτικές ήταν μέχρι πριν 3 μήνες και επίσης υπήρχαν κριτικές που έλεγαν ότι είναι οκ άρα σκέφτηκα ότι το πουτανακι παίζει με πολλά χρήματα....
Γ αυτό και πήγα δεύτερη φορά!!!!!
Και έχω χαρακτηριστική φάτσα έχω κόλλημα και εκτός από δύο τακτικές που έχω πάντα δοκιμάζω καινούργιες κ ακόμη κ χρόνια ν περάσουν σχεδόν όλες με θυμούνται.....το ότι γαμιουνται με χιλιάδες δεν πάει να πει ότι δεν έχουν θυμιτικο επίσης με πολλές έχω αλλάξει τηλ και τα λοιπά...
Και το ποιο σίγουρο είναι ότι την συγκεκριμένη τιν Μάιο της έδιωξα κ την είπα και στην τσάντα όταν ήταν συγκρου 232....έγινε μια μικρή φασαρία άρα μπορεί ν Μ θυμόταν....δεν πήγα να εννοήσω κάτι άλλο
03 Φεβρουαρίου, 2025
@Ψωλινο ντε Καυλιερα δεν είναι μόνο αυτή . Η άλλη η Νινα που πρέπει να περάσεις casting να γαμησεις . Λες και μας πληρώνει αυτή
review reaction 1 Hase
03 Φεβρουαρίου, 2025
@koursaros66 τελικά με τι κριτήρια κάνει κάστινγκ αυτή η Νίνα; μόνο παιδαραδες ψάχνει;
03 Φεβρουαρίου, 2025
Κριμα απλως που εχασες καποια χρηματα..αλλα κριμα ειναι γι αυτην πιο πολυ..που δε θα τη ξαναδιαλεξεις..αυτη εχασε, εσυ απλα διαλεξες μετα την αλλη και μια χαρα περασες!! Και πολυ καλα εκανες..
review reaction 1 Thelosexxx
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10