Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281356
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καθυστεριμένη κριτική, λόγο των εορτών και της πολύμερης απουσίας μου....τά έχω ξαναπεί για τη Κατερίνα... Καταρχήν οι βαθμοί αντιπροσωπεύουν τα δικά μου, υποκειμενικά γουστα, ο χώρος και ο τσάτσος...άψογα, δύσκολη η πρόσβαση γιατι έρχομαι απο πολύυυυ μακριά!!

Δεν θα περιγράψω το καταπληκτικό Κατερινάκι! Οδηγήθηκα στο βουνό, μεταμεσονύκτια, λίγο μετά τις δύο. Πολύ κόσμος να προσκυνήσει την Κατερίνα, και αυτή δεκτική σε όλα! Χαμογελαστή, και με τη καυλα που τη διακρίνει εμφανίστηκε στο σαλόνι και εν συνεχεία στο δωμάτιο. Αρκετά καλά προκαταρκτηκά, το γνωστο υπέροχο τσιμπούκι τσόντας, με φτυσίματα και εν συνεχεία ιεραποστολικό, στο πλάι, πισοκολλητό και ξανά στο πλαί.. δυνατό σφυροκόπημα, για να με προκαλέσει να τη σκίσω... μόλις ξεκίνησα τα προστυχόλογα, απογειώθηκε!! και εγώ μαζί.......

κατερινάκι, άλλη μια φορά πέρασα υπέροχα!Την πρώτη φορά, ήσουν καταπληκτική.. τώρα επιβαιβεώθηκα! τώρα?? είσαι θα είσαι η επιλογή μου όποτε βρίσκομαι εκεί. Σ ευχαριστώ....κουκλάρα μου (..δεν θα γράψω πρόστυχα σε..κοινή θέα!!)..αλλά ξέρεις εσύ!

θα σε ξαναδώ σύντομα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική