Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σηημερινη επισκεψη λιγο μετα τις 15:00 στην Θεα του sex Κατερινα!!!ηΗ τσα2 ευγενικοτατη μου παρουσιασε το ηδη γνωστο σε μενα μενου και μετα απο λιγο να σου μπροστα μου το Κατερινακι!!Επιτελους θα διαπιστωνα απο πρωτο χερι αν αξιζουν οι αρκετες αποθεωτικες κριτικες...Μετα απο την επιδοση των 100 Ε για προγραμματακι με πρωκτικο χωρις μασαζ,κι αφου περασα στο καθαρο και συμπαθητικο δωματιο ηρθε η Κατερινα...Μ ενα χαμογελο στα χειλη λαμπερο,με το στητο (σιλικονατο) βυζι της να με κοιτα και τον καμαρωτο κωλαρακο της να λικνιζεται προκλητικα...Η κοπελα ειναι απιστευτα ζεστη,φιλικη,με φοβερη συμμετοχη και σε καμια περιπτωση δεν δυσανασχετησε η εδειξε να βαριεται μ οτι εκανε...φιλια απο πανω μεχρι κατω,στη συνεχεια βαθια καλη πιπα με απαραιτητα χαιδολογηματα στις γεματες μπαλλες...οταν μου αποκαλυψε το μυρωδατο της μουνακι δεν αντισταθηκα στον πειρασμο και της ζητησα να το γλυψω..δεν εφερε καμια αντιρρηση κι ετσι επεσα με τα μουτρα στη..δουλεια...μυρωδατο,πολυ καλα περιποιημενο,αφρατο,κι ενω η Κατερινα εχει ξαπλωσει πισω κι απολαμβανει το γλυφομουνι μου βογκωντας γλυφοντας και δαγκωνοντας τα χειλακια της,χαιδευοντας και τσιμπωντας τις ρωγες της!!!Η Κατερινα εχει υπεροχο,βελουδινο δερματακι που σε προκαλει να τη γλυψεις απο την κορυφη ως τα νυχια..Οπερ κι εγενετο!!!Αφου απολαυσα με τη γλωσσα μου το υπεροχο βελουδινο της κορμι εφτασε η ωρα της εισοδεου στο καυτο κι υγρο μουνακι της!!!Πισωκολλητα τεντονωντας υπεροχα το κορμι της κια χαριζοντας μου απιστευτη θεα απο τον μεγαλο καθρεπτη...τελεια συμμετοχη για μια ακομη φορα που σε κανει να νιωθεις οτι γαμας την φιλη σου και σε καμια περιπτωση ''επαγγελματια''.Μπραβο Κατερινα!!!Κι επιτελους εφτασε η ωρα να γευτω την καθαρη σφιχτη (παραδοξως)και καυλιαρα τρυπουλα της!!!αφησα την Κατερινα να οδηγησει γιατι μου αρεσε ο γεματος καυλα τροπος της...μετα απο λιγο και παρα τις προσπαθειες να παρατεινω κι αλλο το τελος αυτο ηρθε με μενα να καρφωνομαι δυνατα και βαθια στο κωλαρακι της Κατερινας η οποια χτυπιοταν γεματη καυλα τριβοντας το μουνακι της δυνατα!!!!

Σορρυ για την μακροσκελεστατη κι ισως κουραστικη κριτιη μου αλλα πιστευω οτι για κοπελες οπως η Κατερινα πραγματικα αξιζει..Κατερινα μεινε οπως εισαι (μακρυνε το μαλλι λιγο γιατι εισαι καυλα!!!)ζεστη,φιλαρακι κι υπεροχη!!!Κι οπως κοιτας ετσι με τις ματαρες σου αιχμαλωτιζεις...

τελος,10 στο παρκινκ λογω Βασιλοπουλου καιυπογειου του!!!μια χαρα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού