Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χθεσινονυχτερινή βόλτα μετά βροχής στα πέριξ προς αναζητήση λευκής σαρκός (και δεν εννοώ κοτόπουλο) για κατάθεση...

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό είχα να "επισκεφτώ" την Αλέξια και η αλήθεια είναι ότι νοστάλγησα τις υπηρεσίες της... μόλις την είδα δε στο σαλόνι (?) το καβάλο του παντελονιού μου άρχισε να ανασηκώνεται!!! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει αδυνατίσει σε σχέση με παλαιότερα αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι όπως ήταν: άψογα, αμυγδαλωτά γαλαζοπράσινα παιχνιδιάρικα μάτια, κορμί σχετικά ψηλό, στήθος περί το 2 νούμερο και πανέμορφο στη θέα κωλαράκι!!!

Δίνω τα παράβολα στην ομολογουμένως ευγενέστατη υπηρεσία, η οποία κάνωντας και χαβαλέ με οδήγησε στα άδυτα..."στο βάθος δωμάτιο"!!!

Η ιέρεια του σεξ μόλις τελείωσε με τον "συναγωνιστή" που προηγείτο ήρθε σε μένα χαμογελαστή. Αφού τα είπαμε, παλιά και νέα περάσαμε στο παρασύνθημα. Κωλοτριψίματα, πολλά χάδια στο σώμα και ξάφνου όταν κάτι άρχισε να ανασταίνεται μου φόρεσε καποτίδιο και επιδόθηκε σε πίπα που με ξάφνιασε...προς το καλύτερο! Μάλλον έκανε σεμινάρια το καλοκαίρι γιατί με έστειλε στα ουράνια με την πίπα της!Άψογη χρήση γλώσσας, deep throat και λίγη χρήση χεριού...

Στα υπόλοιπα... χωρίς δυσανασχέτιση αλλάξαμε διάφορες στάσεις για να καταλήξω να καταθέσω το απόφθεγμά μου σε πλαγιαστό! Πρόσβαση στο στήθος και χαλαρό σφυροκόπημα μέχρι το επιθυμητό αποστραγγιστικό αποτέλεσμα!

Τελικό συμπέρασμα: θα ξαναπάω και θα ξαναπάω... με τέτοιες επιδόσεις αφήνεις τέτοια #ουνάρα (υποκειμενική άποψη)?

Υ.Γ. Στη πρόσβαση βάζω 10 γιατί πήγα ποδαράτος και χωρίς ομπρέλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια