Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 38 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αφου την είχα ξανα δωκιμασει την πρώτη μερα που ήρθε στη περιωχη είπα να ξανα περάσω να δω αν είναι ακομα.. Η κοπέλα πραγματικά αξίζει παρα πολλα η πρώτη επίσκεψη ηταν τέλεια εμπιρεια αλλα η δεύτερη δε περιγράφετε μπορεί να επαιξε ρολο το οτι με θυμηθυκαι οτι εχω ξανα περασει δυο μέρες πριν τα εδωσε πραγματικά ολα αν δεν εισια περιωρισμενο χρονο3 λογο δουλειας θα ξαναπερνουσα καπακι την ιδια είναι απίστευτη στα προκαταρτικα κάνει φαναταστικη πιπα και στα υπόλοιπα απλά δεν περιγράφοντε είναι τόσο καυτη ξεκινήσαμε ιεραποστολικό κλασικό στάση για αρχή και μετα στα τέσσερα γτ ενιωθα που θα ερχοταν το τέλος δεν μπορείς να κρατήθεις και πολυ σε τετιο θεαμα στα τέσσερα λοιπόν με θεα το απίστευτο σφιχτο κωλαρακι της και ακούγοντας τα καυλωμενη βογκιτα της δεν μπόρεσα να κρατιθω αλο και ηρθε το τελιοτικο... εξαιρετική κοπέλα σηκώθηκε ντηθηκε φιλακι στο μάγουλο και έφυγε... Είναι καλο να γράφουμε σχολεία για της κοπέλες γενικά για να ξέρουν ότι κατι καλο υπάρχη στη περιωχη πάντως σας στη συστήνω ανεπιφύλακτα εμένα τουλάχιστον μου εμινε αξέχαστη.. φιλια καυλιαρηκο μωρο και ελπίζω κάπου να σε ξανα πετυχω..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγγελική
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Giorgos larisa
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, elpotero, Yatoputso

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2023
Τα μάτια μου !!!!
05 Ιουνίου, 2023
Ειναι ακόμα ανοιχτό αυτό? Νόμιζα έχει κλείσει. Το τελευταίο διάστημα που περνάω το βλέπω μόνιμα κλειστό
05 Ιουνίου, 2023
Ανοιχτο είναι ναι
05 Ιουνίου, 2023
Πηγενε και πες εντοπίσεις
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4