Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex-Shop 5255
Γενική βαθμολογία

8.1
Ποικιλία προϊόντων

7.0
Τιμές

9.0
Εξυπηρέτηση

9.0
Διακριτικότητα

7.0
Πρόσβαση/Parking

8.0
Λοιπόν έψαχνα να πάρω έναν δονητή για μία φίλη και αφού έκανα μία μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα σε αυτό το μαγαζί καθώς από το site του εντόπισα και αυτό που έψαχνα και στην πιο καλή τιμή. Τηλεφώνησα για επιβεβαίωση αλλά δυστυχώς αυτόν που ήθελα τον είχε εκτός κουτιού (έτσι είπε) και εγώ τον ήθελα για δώρο, οπότε άκυρο. Δεν είχε ούτε την δεύτερη επιλογή μου και καταλήξαμε σε μία τρίτη η οποία ήταν όμως πιο ακριβή. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου έκανε και αρκετή έκπτωση! Πήγα την ίδια μέρα και το πήρα. Το μαγαζί δεν ήταν ιδιαιτέρως μεγάλο, ένας ενιαίος φωτεινός χώρος. Αν και ισόγειο είχε φιμέ τζαμαρία. Ο τύπος μια χαρά εξυπηρετικός και ευγενικός και στο τηλέφωνο και από κοντά. Γενικά πάντως επειδή συνήθως αυτά τα μαγαζιά, στα site τους δείχνουν προιόντα που δεν έχουν στο κατάστημα, καλό θα είναι πριν πάτε σε sex shop να έχετε κάνει και ένα τηλεφώνημα πριν. Σπασίκλας

Προς admin: Διορθώστε την τοποθεσία στον χάρτη, το μαγαζί είναι στην Κωνσταντινουπόλεως ακριβώς δίπλα στο studio Κωνσταντινουπόλεως 61! ;)
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
9
Πόντοι:
1.830
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού