Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 213 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα παιδιά... , δεν ξέρω γιατί τόσο καλά λόγια στη συγκεκριμένη... από κορμί είναι μουναρος.. με καλο δέρμα και ωραίες αναλογιες.. όμως είναι συνεχεια , μη το ένα και μη το άλλο.. και καθαρή ξεπετα..πως να φύγει από το δωμάτιο όσο πιο γρήγορα.. ενώ στην αρχή πως να σε βάλει στο δωμάτιο πιο γρήγορα... απότις χειρότερες σε συμπεριφορά... πολύ ψεύτικη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι τα 20αρίκα πλέον δεν περισσεύουν..και αν θέλουν πελατεία να το σέβονται

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
mnsgr
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 23
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 21 Ιουνίου, 2013) 21 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στην δικη μου κριτικη βιλι μποντ (που παρπιπτοντως μετα την κριτικη μου εσπευσες να γραψεις δικη σου θετικη -δικαιωμα σου βεβαια...απλα κατι τετοιο δημιουργει ευλογα ερωτηματα...) δεν εχει καμμια ασαφια,ουτε ελλειψη επιχειρηματων....

η Σονια δεν αφηνει 100% ελευθερα πιασηματα (στο στηθος-σε λοκαρει) κ προφανως αναλογα τον πελατη κ αναλογα τις μερες της ενεργει κ αναλογα..αυτο ομως δεν ειναι 100% σωστη επαγγελματικη συμπεριφορα...σε αρεσει,δεν αρεσει,ετσι ειναι...δεν βλεπω κατι ασαφες σ αυτο...
Εμφανισιακα ειναι πανω απο τον μεσο ορο-σε σχεση με την ηλικια της-αλλα απο υπηρεσιες (εαν εξαιρεσω απλα ενα καλο τσιμπουκι κ οχι θεΐκο),μετριες/τυπικοτατες...Τα αλλα που λες περι θετικων κ αρνητικων ειναι σωστα,αλλα ειναι κ γενικα σχολια...Εν κατακλειδι,προσωπικα δεν εχω να κερδισω κατι εαν θα ΄΄θαψω΄΄ ή θα εγκωμιασω την Σονια ή την καθε Σονια...απλα πραγματα.
21 Ιουνίου, 2013

«Ασφαλώς και υπάρχουν κοπέλες που δεν είναι "μη το ένα μη το άλλο". Η συντριπτική όμως πλειοψηφία των κοριτσιών δεν αφήνουν πολλά -πολλά. Αυτό όμως πρέπει να το σεβαστούμε»

Αυτά πέθαναν με τις Ελληνίδες πουτάνες στην δεκαετία των 1980-1990. Αν η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών δεν αφήνει πολλά -πολλά, θα πεινάσει.
BC
BAD COMPANY
22 Ιουνίου, 2013

Φίλε μου η κριτική που είχες κάνει τότε για την Σόνια δεν είχε καμία ασάφεια. Διαφώνησα μόνο στο 6 που έβαλες σαν συμμετοχή. Βέβαια μου αιτιολόγησες το βαθμό αυτό. Είσαι χρόνια στο σάιτ οπότε και δεν μου περνάει καν από το μυαλό ότι έχεις να κερδίσεις ή να χάσεις κάτι από μία κριτική.Χαμόγελο
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 23
1 2 3