Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη συγκεκριμένη κοπέλλα μαζί με τη Μαρίνα τις πετυχαίνω συνήθως στο Φωκαίας 27Β (όροφος).Χθες δούλευαν στο συγκεκριμένο κ η Μαρία που δουλεύει συνήθως εκεί την πέτυχα στο 71.Ειλικρινά δεν περίμενα τη χρήση του rotation στους οίκους ανοχής...

Με τη Μαρίνα έχω πάει οπότε ψηνόμουνα να δοκιμάσω κ την Αλεξία για να δω τι παίζει.Την επιλογή μου ενίσχυσαν οι παροτρύνσεις έτερων συναγωνιστών στο σαλόνι οι οποίοι μόλις είχαν βγει από το δωμάτιο,ο καθένας εκ των οποίων είχε δοκιμάσει από μια κοπέλλα.Συμφώνησαν ότι η Μαρίνα είναι αρκετά καλή,κ μου πρότειναν να δοκιμάσω κ την Αλεξία γιατί είναι εξίσου καλή...Τους ευχαριστώ...

Η Αλεξία είναι κοντή,ξανθιά με κοντό μαλλί,ψιλοκινέζικα χαρακτηριστικά προσώπου κ ωραίο αδύνατο σώμα με μικρό όμως στήθος...

Λόγω υπερφόρτωσης των δωματίων αναγκάστηκα να περιμένω λιγάκι πρώτα να αδειάσει κ μετά να καθαριστεί το δωμάτιο στο οποίο θα έμπαινα...

Μπαίνω λοιπόν κ περιμένω τη δεσποινίς η οποία καταφτάνει εντός 5λέπτου κ αφού συστηνόμαστε με ρωτάει.''Θα πας πουθενά μετά απο'δω?''.''Γιατί?'' τη ρωτάω.''Γιατί το κραγιόν μου αφήνει σημάδι,μην έχεις κάνα πρόβλημα''.Αφού αρχικά γέλασα τη διαβεβαίωσα ότι δεν θα πάω πουθενά έτσι ώστε να μου δημιουργήσει πρόβλημα το σημάδι από το κραγιόν...Αρχίζει λοιπόν τα φιλάκια κ τα χαδάκια σε όλο το σώμα τα οποία κ φυσικά ανταπέδωσα...Λίγο πριν αρχίσει το κλαρίνο βγάζει ένα μωρομάντηλο κ μου σκουπίζει τα ίχνη από κραγιόν στο σώμα.Αστειευόμενος εγώ της λέω ότι είναι σαν αίματα,σαν κάποιος να με δάκωσε.Παίρνει λοιπόν αυτή την πάσα κ μου λέει κάτι για βαμπίρ...Αφού αφήσαμε τα αστεία,περάσαμε στα σοβαρά..Πέρασμα πλαστικού κ ξεκίνημα πίπας...Ειλικρινά η κοπέλλα κάνει από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει στη ζωή μου.Σε οίκο ανοχής πάντως με διαφορά η καλύτερη...Πολύ καλή τεχνική,ελάχιστη χρήση χεριού,πολλά κ απανωτά deepthroat τα οποία επαναλαμβάνονταν συνεχώς (σαν να τη γαμούσα από το στόμα με λίγα λόγια)...Επειδή αν την άφηνα λίγο ακόμα θα με έκανε να τελειώσω τόσο καλή που ήταν,της λέω να αρχίσουμε το σεξ.Της λέω να στηθεί στα 4 κ πραγματικά στήνεται...Απλά τέλεια...Άνοιγμα των ποδιών,χαμήλωμα της μέσης κ ύψωση του κώλου,τέντωμα των χεριών κ κράτημα από τα κάγκελα...Όλα τα λεφτά...Δυστυχώς ήμουνα πάρα πολύ φτιαγμένος κ μετά από λίγο παρέδωσα...

Αφού σηκώθηκε κ πλύθηκε,με χαιρέτησε κ έφυγε...

Κλέινοντας λοιπόν έχω να πω...

Το σπίτι κ η υπηρεσία ήταν σε πολύ καλά επίπεδα...

Η κοπέλλα από άποψη εμφάνισης ίσως να μην σε ψήσει αμέσως να μπεις μέσα (όχι ότι είναι κανα μπάζο),αλλά αν όντως περάσεις θα περάσεις πάρα πολύ καλά.
Ευγενική,αστεία,με πάρα πολύ καλή πίπα,άψογο στήσιμο του σώματος κ ωραία συμμετοχή κατά τη διάρκεια της συνουσίας...
Την προτείνω ανεπιφύλακτα κ φυσικά θα την ξανατιμήσω με την πρώτη ευκαιρία...

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 14
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 13 Οκτωβρίου, 2011) 13 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πες μου κι εμένα;
Μια ερώτηση έκανα σε μια κριτική του και βάλθηκε να με φάει αποκαλώντας με φασίστα και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Εδώ πάλι τα ίδια!
Μ' αρέσει που μου λέει κιόλας να μην του ξαναζαλήσω τον έρωτα...
Π
Πύρκαυλος
13 Οκτωβρίου, 2011

Αγαπητέ φίλε είναι σχετικά απλό.
1.Κάποιοι βλέπουν τις πόρνες σαν ένα κομμάτι κρέας πάνω στο οποίο, επειδή πληρώνουν, μπορούν να ασκήσουν εξουσία, να εξευτελίσουν, να χαρακτηρίσουν όπως θέλουν κ.τλ. Αν εσένα σου πεί κάποιος ότι κάποια συμπεριφορά σου είναι επικίνδυνη ασκεί κριτική, όπως έχει κάθε δικαίωμα, στα πλαίσια βέβαια της έκφρασης της άποψής του. Αν όμως πει δημόσια ότι εσύ προσωπικά είσαι επικίνδυνος προσκαλεί το κοινό που τον ακούει να στραφεί εναντίον σου. Αν μάλιστα το κάνει με τρόπο που υπονοεί ότι έχει τη δυνατότητα να σου επισύρει συνέπειες, επειδή διαθέτει το κύρος, τις διασυνδέσεις ή την δύναμη να το κάνει, τότε ασκεί τρομοκρατία και αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Τώρα, είναι άλλο να περιγράφεις μία κατάσταση ή συμπεριφορά (π.χ. ξεπέτα, απλυσιά, πάχος κ.ο.κ.) που αφήνουν τον καθένα να πάρει τις αποφάσεις του και να γλυτώσει χαμένο χρόνο και άλλο να κάνεις κήρυγμα σε βάρος της πόρνης σαν να απευθύνεσαι σε αγράμματους που δεν έχουν δική τους κρίση.
2.Κάποιοι έχουν δημιουργήσει στη φαντασία τους μία ιεραρχία που πιστεύουν ότι τους δίνει μεγαλύτερα δικαιώματα λόγου από τους άλλους και την κραδαίνουν για να κλείνουν το στόμα όσων δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο διάλογος είναι προαιρετικός και όποιος δεν τον αντέχει δεν τον αρχίζει, και αν τον αρχίσει δεν χρειάζεται πάντα να έχει την τελευταία λέξη.
3.Χρησιμοποίηση προσωπικών στοιχείων σε ένα διάλογο είναι επίσης ανεπίτρεπτη, και μάλιστα όταν αυτά τα στοιχεία παρέχονται από τον κάτοχό τους ελεύθερα. Προσωπικά δεν θα καταδεχόμουν , για να υποτιμήσω τον συζητητή μου να κάνω χρήση, ακόμα και αν ήξερα, πληροφοριών για την ηλικία του, το χρώμα, το ύψος, την κακοσμία του στόματος ή το μήκος της ψωλής του.
14 Οκτωβρίου, 2011

Φίλε για το 1 κ 2 περί κακομεταχείρησης των ιερόδουλων, χρήση της εξουσίας μου και άσκηση τρομοκρατίας δεν θα μπω στον κόπο να τα σχολιάσω καθώς κάθε νοήμων μέλος κρίνει βάσει των κριτικών μου και των post μου κατά πόσο ισχύουν. Η γνώμη των μη νοήμονων μελών πόσως μ' ενδιαφέρει.
Ειδικά αυτό με τη χρήση της εξουσίας που έχω, παίζει να είναι κωμικότερο και από το ψυχογράφημα που έβγαλες για το πρόσωπό μου βασισμένος στο άβατάρ μου...
Όσον αφορά το τρίτο, θα θεωρήσω μόνο ότι στοιχεία που αποκαλύπτει κάποιος δημόσια, είναι ελεύθερο να συζητηθούν.

Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι θέλεις και πες ό,τι στο διάολο σου κατέβει στο κεφάλι για το άτομό μου. Το μόνο που θα εισπράξεις θα είναι η σιωπή μου προς απάντησή σου καθώς μ' έχεις κουράσει με την ισχυρογνωμοσύνη σου και την ατέρμονη ανακύκλωση των αστοιχείωτων επιχειρημάτων σου.

καληνύχτα
Π
Πύρκαυλος
(Updated: 15 Οκτωβρίου, 2011) 14 Οκτωβρίου, 2011

Τί έλεγα για την τελευταία λέξη;
Το δύο φορές καυλιάρικο αγόρι έχει πολλή δουλειά, συμπληρώνει τη λίστα των επικινδύνων ιερόδουλων... Μη τον απασχολείτε, μην τον στενοχωρείτε, είναι και παιδί μάλαμα! Είναι και στόκος γιατί όταν του λένε πως παριστάνει ότι έχει εξουσία, αυτός καταλαβαίνει πως του λένε ότι έχει εξουσία...
Get a life!!!
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 14
1 2