Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθες το βραδυ κατα τις 11 αφου εκανα το μπανακι μου ειπα να παω να επισκεφθω τη βιλυ που τοσα και τοσα εχω διαβασει εδω μεσα. Μπηκα στο αμαξι και κατα τις 12 παρα ειμαι στο γνωστο υπογειο της Διδυμου. Βγαινει η τσατσα με την Βικυ μου την παρουσιαζει και νασου σε ενα λεπτο στο αρκετα καθαρο δωματιο. Σε κανα δεκαλεπτο μπαινει και η Βικυ. Ευγενεστατη χαμογελαστη και τρυφερη. Της ειπα οτι εχω μαθει για αυτη απο το site και χαμογελασε. Επεσε ολη πανω μου με φιλαγε στο στηθος μου στις ρωγες μου στην κοιλια μου και κατεβηκε πιο κατω. Επαιξε με τις μπαλες μου κατεβηκε πιο κατω γλειφοντας την κολ...ιδα μου και μετα ξεκινησε ενα ακαποτο ολο χαρη και μαεστρια. Σε 5 λεπτα ημουνα ετοιμος να της τα δωσω αλλα την σταματησα και την εβαλα να κατσει επανω μου οπου και κει ηταν αψογη. Κατεβηκε και εκατσε στα τεσσερα κι εγω της σφυροκοπαγα το νιμου της μεχρι που δεν αντεξα. Σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη στα γονατα τον πηρε στο στομα της και τον αδειασε τελειως μεχρι την τελευταια σταγονα στην κυριολεξια. Τον εβγαλε και πηγε και πλυθηκε σχολαστικα στον νιπτηρα. Την ευχαριστησα και την ρωτησα μεχρι τι ωρα δουλευει και μου ειπε οτι ημουνα ο τελευταιος για σημερα. Οχι απλα αξιζει το 20αρικο ειναι αψογη. Αν ψαχνετε για μοντελο μην πατε αλλα αν ψαχνετε για μια κυρια σε ολα της με αψογη συμπεριφορα και να περασετε πολυ καλα τοτε μην αργειτε..... Ακομα δεν μπορω να βαθμολογησω παραπανω γι αυτο και εχω δωσει χαμηλη βαθμολογηια στη συμμετοχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
14
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού