Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άλλη μια επιδρομή στη Γιάννα για να κλείσει ωραία το Κυριακάτικο απόγευμα. Είχα ξαναπεριγράψει την εμφάνιση της αλλά ας τα ξαναπώ ἐν τάχει. Πρόκειται για ένα άβυζο μελαχροινό λεπτεπίλεπτο και γενικώς μικροκαμωμένο ρωσσιδάκι.
Στα καθ’ ἡμάς τώρα, δεν ξέρω πως έχει κάτσει έτσι η φάση με την συγκεκριμένη, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είτε είναι τρομερή ηθοποιός, είτε ότι έγινε εκ πεποιθήσεως πουτάνα διότι λατρεύει τη πούτσα, είτε και τα δύο. Αρχικά να πω ότι την πήρα μετά από 4-5 απανωτά δωμάτια, εκ των οποίων περίμενα στο σαλόνι σχεδόν τα δύο, πράγμα που με προϊδέασε αρνητικά, ίσως επειδή είχε προηγηθεί μια μετριότατη συνεδρία με Άννα, αλλά σύντομα το ξεπέρασα.
Κλασικά με το που μπαίνει, τσιτσιδώνεται και κάθεται στο κρεβάτι περιμένοντας να «δώσω έναυσμα». Όπως λοιπόν συνηθίζω, αρχίζω το παιχνίδι με τα γνωστά χαλαρωτικά χάδια και φιλιά σε λαιμό/σώμα. (Δεν επιχείρησα να τη γλείψω γιατί τη προηγούμενη φορά είχε βάλει κρέμα και με είχε αποτρέψει. Θα επανέλθω επ’ αυτού όμως παρακάτω.)
Μετά το ολιγόλεπτο χαμουροπασπάτεμα μου, μοὺ περνά κράνος κι αρχίζει ένα αρκετά περιποιημένο τρομπόνι σε μέτριο τέμπο το οποίο ομολογουμένως απόλαυσα αρκετά, ενώ παράλληλα έπαιζε με τις μπάλες μου με τ’ άλλο χέρι της.
Το κυρίως ξεκίνησε στα 4 και σε αρκετά χαμηλούς ρυθμούς από μεριάς μου, ενω δεν έλειψαν και αρκετά ευγενικά κωλοσκάμπιλα με τα οποία κάθε άλλο παρά δυσανασχέτησε. Σε κάποια φάση βέβαια μου έπιασε το ένα χέρι (από το πήχη) και με τραβούσε δυνατά, σαν να με παρακινούσε να ανεβάσω ταχύτητα. Εγώ παρόλαυτα, το βιολί μου, Χεχε!εκινούμην υποτονικά ώσπου τη γύρισα σε ιεραπ. κι οι στροφές μου ξεκίνησαν να παίρνουν την ανιούσα. Όσο παίζαμε έτσι κι ενώ δεν είχα κάνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής για στοματόφιλο, μοὺ πιάνει το κεφάλι και το πιέζει ελαφρώς προς το δικό της, δίνοντας μου 2-3 πεταχτά φιλιά κοντά στο στόμα. Φυσικά ανταποδίδω τα φιλιά, που σε δευτερόλεπτα μετετράπησαν σε γλωσσόφιλα και για να μην μακρυγορώ, όλο το υπόλοιπο ματς συνεχίστηκε σε αυτό το μοτίβο μέχρι κυριολεκτικά και το «στράγγισμα», μετά και το οποίο εξακολουθούσαμε να φιλιόμαστε.
Όταν σηκώθηκα και πήγα να πετάξω τη σκούφια και να πλυθώ περίμενα να τη δω να ντύνεται, όμως γυρνώντας προς το κρεβάτι τη πετυχαίνω στο σημείο που την άφησα (η γριά μόλις είχε χτυπήσει μια φορά πόρτα). Δεν χάνω λοιπόν ευκαρία και πιάνω πάλι τα φιλιά και το γλείψιμο μόνο που τώρα το τελευταίο επεκτάθηκε προς το μουνάκι της το οποίο γυάλιζα για ένα γεμάτο 3λεπτο ενώ εκείνη μου χάιδευε τα μαλλιά για όση ώρα την έγλειφα. Και κάπου εκεί ήρθε το δεύτερο χτύπημα της πόρτας όπου μου ψιλοχάλασε τον εἱρμό κι είπα να σταματήσω γιατί στο επόμενο σκέφτηκα θα μπει μέσα η μουστόγρια ν’ αρπάξει η ίδια τη Γιάννα.
Συμπερασματικά τη συνέδρια τη καταφχαριστήθηκα μιας και ήταν ικανοποιητική από κάθε άποψη. Ντάξει θα μπορούσα να πω ότι το μόνο που ίσως έλειψε ήταν να πάρω λίγο κωλαράκι αλλά
τι α κανς; α κατς να σκάεις;

Αυτα καυλάντηδες. Υγιαίνετε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
5.161
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού