Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 122 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη δεύτερη βάρδια όπου συνήθως δουλεύει , αφού μπήκα στον οίκο η υπηρεσία με ρώτησε αν έχω πιστοποιητικό , της απάντησα ναι αλλά δεν το κοίταξε , μου είπε η Ίρις δουλεύει την ξέρεις θα περάσεις , της είπα ότι θέλω να την δώ , βασικά ήθελα να κόψω διάθεση .
Ίρις λοιπόν μιλφάρα με καυλόπρόσωπο , καστανοκόκκινα μαλλιά σώμα με πιασίματα (αισθητά αδυνατισμένη σε σχέση με πιο παλιά ) και 2,5 άρι σιλικονάτο βυζί . Την είδα ορεξάτη και το κυριότερο όταν με πλησίασε να με καυλαντήσει δεν μύριζε ποτό …Αποφάσισα το λοιπόν να τη δοκιμάσω .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο στο βάθος , η υπηρεσία μου έδωσε και πετσέτα αν θέλω να κάνω ντούς , δεν έκανα μίας και ήμουν ήδη πλυμένος , απλά φρεσκαρίστηκα και την περίμενα .
Αποφάσισες να περάσεις μου είπε μπαίνοντας και χαμογελώντας συνέχισε τώρα θα δείς τι έχανες τόσο καιρό .
Συνοπτικά προκαταρκτικά μηδενικά …άρπαξε κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε μια υπέροχη βαθιά και υγρή πίπα με αυξομειώσεις ρυθμού , λάγνες ματιές και ερωτήσεις του τύπου σου αρέσει καριιόλη κλπ , της απάντησα και εγώ ρούφα και μη μιλάς και θόλωσε το μάτι της , μου τον εξαφάνισε , κρατήθηκα όσο μπορούσα για να μην χύσω για να προλάβω να τη γαμίσω έστω στα τέσσερα , τη σταμάτησα της είπα να μου βάλει στα τέσσερα και να στηθεί στα τέσσερα , το έκανε και άνοιξε τα κωλομέρια της με τα χέρια της , μπήκα στο μουνί της και την ξέσκισα στην κυριολεξία , δεν καταλάβαινε τίποτα , φώναζε να την ξεσκίσω πιο δυνατά , το τελείωμα έγινε στα βυζιά της αφού πρώτα με έγλυψε πάλι πρώτα και φώναζε όχι στο στόμα όχι στο στόμα.
Στο δωμάτιο έκατσα 9-10 λεπτά αλλά ήταν μία έντονη συνεδρία , θα την ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή πάλι για να την ξανατσεκάρω , σημείωση τα τακούνια της δεν τα έβγαλε καθόλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ίρις
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, DmtrsxXx, Tsarkalakos και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2022
Ξανακάνει ελεύθερο στοματικό;
29 Ιανουαρίου, 2022
απλά φρεσκαρίστηκα και την περίμενα .
"Αποφάσισες να περάσεις μου είπε μπαίνοντας και χαμογελώντας συνέχισε τώρα θα δείς τι έχανες τόσο καιρό ."
-----
= Υποψήφιο για το Νομπελ Λογοτεχνίας 2022 /Οπως επίσης και η συνέχεια της; περιγραφής ! Χαμόγελο
review reaction 3 n.smirni76
05 Φεβρουαρίου, 2022
Εχει κοψει το τελειωτικο στο στομα?Πως και ετσι...
06 Φεβρουαρίου, 2022
@Tsarkalakos τι να σου πω και στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ανακοινωνεται, ποιος ξέρει εδώ ο άλλος έκανε σχόλιο και ρωτούσε πότε ξανάρχισε το ελεύθερο...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4