Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη νωρίς το βράδυ στην υπόγα της κολωνού για να τσεκάρω από κοντά το πιπινάκι Λάουρα ως σωστός pipinohunter.. Ο τπτλος νομίζω τα λέει όλα ´´ναι μεν´´ το κορίτσι έχει σωματάρα και πισω όψη από τις λιγες ´´αλλά´´ όλα τα υπόλοιπα σε αφήνουν παγερά αδιάφορο! Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο και δεν χαιρέτησε καν απλά ξάπλωσε στο κρεβάτι και μόλις πήγα να της αφαιρέσω τον στηθόδεσμο μου πέταξε το κορυφαίο: ´´δεν άκουσες το πρόγραμμα; είναι νορμαλ.. ´´ λες και η μη αφαίρεση στηθόδεσμου συμπεριλαμβάνεται σε αυτό! Μη χειρότερα ..Χμμμ; Κεφάλι σε τοίχο! Μαλακία Εν τέλει με την κοπέλα αλλάξαμε τρεις στάσεις καθώς το στοματικό της είχε διάρκεια μόλις 1 λεπτό. Στο σεξ είχαμε κάποιες κραυγούλες λόγω στενότητας της κορασίδας και παραπονάκια για το μέγεθος που δεν στέκουν καθώς δεν τον έχω καν μεγάλο.. Μαλακία Την τελείσα στα Κατσικογάμης και ενώ ακόμα έχυνα η κοπελα εκτινάχθηκε απ το κρεβάτι πήρε τα πορνοτάκουνα στο χέρι(!) και βγήκε έξω. Από μένα είναι μαυρο , πήγα μετα στην Παμελάρα ακριβώς απέναντι και ρεφάρισα. Αυτά από μένα καλές τσάρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2020
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
KF
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ISINAS, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια