Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 241 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μπέλλα είναι καινούρια κοπέλα την οποία και αποφάσισα να δοκιμάσω λόγω προγράμματος αφού ενημερώθηκα από τους συναγωνιστές.Η κοπέλα εργάζεται πρωινά στο μαγαζί αυτό και απογεύματα στο Φυλής 69 στο ισόγειο.Κάνει διπλοβάρδιες δηλαδή και γενικά το ότι δεν είναι τόσο ορεξάτη ίσως οφείλεται σε αυτόν τον παράγοντά.
Η Μπέλλα είναι Ρουμάνα από το Βουκουρέστι κάτα δήλωση της,έχει μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,στήθος τριάρι στητό με ευαίσθητες ρώγες,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα με λίγη κυταρρίτιδα.Στο σαλονάρισμα της είναι ορεξάτη μέσα στο δωμάτιο όμως είναι πιο σοβαρή και τυπική χωρίς όμως να κλέβει στις υπηρεσίες της.
Η Μπέλλα μπήκε στο δωμάτιο,γνωρίζει Αγγλικά σε σχετικά καλό βαθμό και μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα.Μιλήσαμε λίγο στην αρχή να σπάσει ο πάγος.Την αγκάλιασα και άρχισα να την γλύφω στο λαιμό και στις βυζάρες της.Στό ρούφηγμα της θηλής της φάνηκε να ενοχλείται και μου έκανε παρατήρηση αυστηρά να είμαι πιο προσεκτικός καθώς είναι ευαίσθητη.Αυτό μου έκανε αρνητική εντύπωση μιας και είμαι προσεκτικός και φοβήθηκα ότι μάλλον θα με κεράσει φόλα ξεγυρισμένη αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μία ατυχής στιγμή της συνεύρεσης μιας και στην συνέχεια ήταν σωστή.Στα αρνητικά της συνεύρεσης θα βάλω όμως ότι όταν έγλυφα τις βυζάρες της και αργότερα και το μουνάκι της στο 69 μου ήρθε μία πίκρα στο στόμα από το φάρμακο που χρησιμοποιεί.Ίσως θα πρέπει να αλλάξει τζελ καθώς αυτό που χρησιμοποιεί δεν ενδείκνυται.
Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι,μου καθάρησε τον πούτσο προσεκτικά με μωρομάντηλο και ξεκίνησε το τσιμπούκι της το οποίο ήταν σε αργό ρυθμό και σχετικά βαθύ.Η αίσθηση ήταν καλή.Της είπα να έρθει στο πλάι για να μπορώ να πιάνω και τίποτα και το έπραξε.Έτσι η ανησυχία που είχα στην αρχή κατάφερε να εξαλειφθεί.Σε δακτυλοσκόπηση δεν είναι δεκτική αλλά πιασιματάκια στο μουνάκι της αφήνει.Επίσης όσο με τσιμπούκωνε χούφτωνα και την κωλάρα της η οποία έχει αρκετό ψαχνό.Σε πρόταση μου για ορχεολειχία δέχθηκε πλην όμως η περιποίηση της ήταν συγκρατημένη και σε συγκεκριμένες περιοχές.
Συνεχίσαμε σε 69 όπου η Μπέλλα συνέχισε το καλό τσιμπούκι της ενώ εγώ περιποιούμουνν την μουνάρα της.Παρόλη την πίκρα συνέχισα την περιποίηση μιας και ήμουν αρκετά καβλωμένος.
Στην συνέχεια η Μπέλλα πέρασε καπότα και έβαλε και άλλο τζελ στο μουνί της για να υποδεχθεί το κοντάρι μου.Γενικά η χρήση του τζελ ήταν υπερβολική μιας και ήδη είχε βάλει και πριν μπει στο δωμάτιο όπως φάνηκε.Καβάλησε την μηχανή και ξεκίνησε να ανεβοκατεβαίνει.Σε πρόταση μου να έρθει πιο κοντά μου και να με γλύφει το έπραξε ευχάριστα.Παράλληλα μπορούσα να βλέπω και την όλη φάση όσο την γαμούσα από τον καθρέπτη στο πλάι.
Η επόμενη στάση ήταν το πισοκωλητό όπου εκεί όπως καταλαβαίνετε μπορούσα να βλέπω την κωλάρα της όσο την σφυροκοπούσα.Και φυσικά το έβλεπα και από τον καθρέπτη.
Στην ιεραποστολική στάση η Μπέλλα ξάπλωσε και εγώ την πήρα σε στενή επαφή γλύφωντας την σε λαιμό και σε στήθος ενώ αυτή παρέμενε σοβαρή και ψυχρή.Γενικά χωρίς να έιναι ιδιαίτερα θερμή δεν έκλεβε σε καμία στάση.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό,άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της και της βυζάρες της ενώ αυτή κοιτούσε στο άπειρο.Ολοκλήρωσα πάνω στις βυζάρες της.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος καθότι η Μπέλλα έκανε και ελεύθερο στοματικό και 69 και ορχεολειχία έστω και πιο συγκρατημένα.Στις στάσεις στο σεξ δεν έκλεβε.Στα αρνητικά θα βάλω ότι δεν ήταν ιδιαιτέρως θερμή κοπέλα με συμμετοχή και την υπερβολική χρήση τζελ.Επίσης καλό θα ήταν να αλλάξει τζελ σε κάτι πιο γευστικό και όχι ενοχλητικό πχ μέντα καθώς αυτό που χρησιμοποιούσε ήταν πικρό.Μπορώ να πω σίγουρα ότι οι υπηρεσίες της είναι άνω του μέσου όρου,αξίζει μία δοκιμή.Χωρίς να είναι άριστη είναι καλή με περιθώρια βελτίωσης στα σημεία που επισήμανα.Στα θετικά επίσης ότι δεν τέθηκε θέμα χρόνου τόσο απο κοπέλα όσο και απο την υπηρεσία όσο ήμουν στο δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπέλλα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, jumbo, mallias20 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού