Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κριτική για τη Ναταλία, καστανόξανθο μίλφ, μετρίου αναστήματος, με ζουμερό κορμί με πιασήματα και συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου. Μου κάνει αντύπωση που δεν έχει άλλες κριτικές από συναγωνιστές, ίσως να άλλαξε σπίτι ή ήταν διάττοντας αστέρας...

Αυτό που με τράβηξε στην κοπέλα ήταν το χαλαρό της στήσιμο και η σιγουριά της, το τελευταίο που ήθελα ήταν κάνα νευρόσπαστο Ρουμανοειδές πιπίνι. Στο δωμάτιο δε διαψεύστηκα, ξεκίνησε με χαδάκια και φιλιά σε στήθος και λαιμό και χαλαρό παίξιμο στην ήδη όρθια τσαπού μου. Πίπα αφιλτράριστη, η οποία χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, μου άρεσε και με ατσάλωσε για τα καλά. Της ζήτησα να ανοίξει τα πόδια της και μπήκα μέσα της. Η Ναταλία είχε ωραία συμμετοχή, με χαμηλόφωνα βογγητά και αναστεναγμούς, κοιτάγματα στα μάτια και χάδια στα μπράτσα και την πλάτη μου. Φιλιά δεν έδωσε. Για το τέλος την πήρα στα τέσσερα, όπου πήρε καλή στάση. Ανέβασα ρυθμούς, έδωσα και κάποια σκαμπίλια στα κωλομάγουλά της και έχυσα με ένα ηλίθιο χαμόγελο μέσα στην καπότα.

Εν ολίγοις, πέρασα καλά με τη Ναταλία. Δε μου έκανε κανα διαστημικό γαμήσι, αλλά με χαλάρωσε και με οδήγησε σε μια όμορφη εκτόνωση. Για όσους ψάχνουν κάτι ανάλογο συστήνεται.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 20 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2017
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.122
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., tsitsibirdis, sotis99 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού