Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ελενα ειναι μια νεαρη ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο , μεγαλο φυσικο στηθος , λευκο δερμα , κοντη σε αναστημα , καστανοξανθο μακρυ μαλλι , σωμα με πιασηματα και ζουμερη κωλαρα.Η κοπελα ειναι καινουργια και την ειδα πρωτη φορα.Η τσατσα ανακοινωσε κανονικο προγραμμα με σταση 69.Να πω οτι η κοπελα δεν εχει κανενα τεραστιο στηθος.Πρεπει περιπου να ειναι 2,5ρι.Μου εκανε κλικ χωρις ομως να ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα.

Εδωσα το μπλε παραβολο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η σκυθρωπη Ελενα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα και Αγγλικα.Η κοπελα ξαπλωσε απο πανω και αρχισε να μου γλυφει τα μπαλακια.Εγω της ειπα να αφαιρεσει τον στηθοδεσμο της.Αυτη μου εγλυφε τα βυζακια και εγω χουφτωνα την κωλαρα της και προσπαθουσα να γλυψω τις βυζαρες της.Αυτη ομως εκανε καπως αποτομες κινησεις και δεν με βολευε για να γλυφω με την ανεση μου τις βυζαρες της.Αυτη μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ομως ειναι μονοτονη και ρηχη.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι.Εκανε μερικες προσπαθειες να τον παρει βαθια αλλα δεν μπορει.Προσπαθουσε να τον παρει βαθια και μετα επαιρνε ανασες! Το θετικο ειναι οτι μου εκανε πολυ ωρα πιπα! Την σταματησα εγω και την ξαπλωσα ανασκελα.

Αρχισα να γλυφω το μικρο της μουνακι που ομως ηταν ελαφρα αξυριστο.Αυτη εδειχνε να το απολαβανει και εβγαζε μικρα επιφωνηματα.Πηγα να της βαλω δαχτυλο μεσα στο μουνακι της αλλα αυτη δεν ηθελε.Την εγλυψα για αρκετη ωρα με τη ησυχια μου.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και ενιωθα την αναπνοη της.Αυτη συνεχιζε τα χαμηλοφωνα επιφωνηματα.Εδειχνε να ποναει! Πεσαν μερικα πεταχτα φιλια στο στομα αλλα αυτη εδειχνε να μην γουσταρει.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε τουρλωσει τον κωλο προς τα πανω.Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια χωρις αυτη να παραπονεθει.Την ξαναεβαλα ιεραποστολικα και την γαμησα για λιγη ωρα.Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει τοτε βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Την εβαλα να κατσει στην ακρη του κρεββατιου.Αυτη εδειχνε να μην ξερει τι να κανει! Την εβαλα να παιζει με το στηθος μου και εγω αρχισα να τραβαω μαλακια στα βυζια της.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω στις βυζαρες της.Αυτη με φιλουσε στην κοιλια.Η κοπελα σκουπιστηκε , ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Ελενα ειναι μια μετρια εμφανισιακα κοπελα.Υπαρχουν πολυ πιο ομορφες πουτανες στο 20ρικο.Κανει καποια προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μετρια αλλα μεγαλης διαρκειας.Αυτο το βαζω στα θετικα.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Ειναι υποτακτικης ψυχολογιας και θελει να ικανοποιησει τον πελατη.Βασικα μου φανηκε ψαρωμενη! Απλως ειναι καινουργια και της λειπει η εμπειρια.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Αν σας αρεσει τοτε μπορειτε να την δοκιμασετε μια φορα.Δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα ξεπετα δεν την λες.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Οξαποδω, n.smirni76 και 4 άλλα μέλη