Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 213 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρες καταρχίν είναι η πρωτη μου κριτική στο forum την μπάρμπορα την γνωριζω από παλια όταν ειχε ακόμα τις θεϊκες καμπυλες της απο φυλης μετα στο φωκαιας 27Β προσφατα στο Αδανων παλι κοντα στην γειτονια της Λιοσιων που βασικα το εκλεισαν η κοπελα δεν ξερω αλλα εχω κανει φοβερα γαμησια μαζι της λες και γαμας καμια πορνοσταρ εμφανησιακα εχει χασει διοτι εχει αδυνατησει αρκετα αλλα εχει κρατησει τις βυζαρες της αν και της το ειπα πως εχασε πολλα κιλα και ψιλοστραβωσε ο χρονος ηταν 15 + λεπτα πιασαμε και κουβεντουλα αν και ελεγε τα κλασικα κουλα της εντυπωση μου προκαλεσε η καποτα που ηταν μαυρου χρωματος και ειχε φοβερη αισθηση και εφαρμογη ελευθερο στοματικο μετα την κουβεντουλα χαλαρα μετα απο πανω μου με γαμευε και τελικα στα 4 που το απολαυσα της εριχνα και καμια ψιλη το γουσταρει το ζορικο παντως γενικα ειχε κεφι ειχε συμμετοχη ειναι η κλασσικη μπαρμπορα αλλα το μονο αρνητικο ηταν οτι εχει χασει αρκετα κιλα αλλα στο κρεββατι το ιδιο ηφαιστειο ειναι, ο χωρος μετριος αξιοπρεπεις και καθαρος(αν και με χαλα λογω θερους που δεν εχει μια ντουζιερα) η τσατσα ειναι ψιλο ενοχλητικη (γιατι την φωναζει να τελειωσει) και η μπαρμπορα την γραφει στην μουναρα της κλασσικα
Κατεβηκα με το μετρο σταση σταθμος λαρισης ολα οκ
Την εψαχνα καιρο και την ξαναβρηκα μου ειπε πως εργαζεται στο εν λογω μαγαζι απογευματικη βαρδια 5 το απογευμα με 11 και 30 το βραδυ
Καλα γαμησια μαγκες και μην μας βαζει κατω αυτη η κατασταση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2015
Μετά τις 12 δεν δουλεύει; μονο απόγευμα είναι συναγωνιστή;
10 Ιουλίου, 2015
καλησπερα φιλε μου εμενα μου ειπε για απογευμα απο τις 5 μεχρι τις 11 και 30 το βραδυ, κατι μου ψελλισε και για studio που εργαζεται πρωινα εκει αλλα δεν εδωσα βαση διοτι τα εχω ψιλοκοψει
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2