Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφου ημουν σπιτι και ακουγα τα καθιερωμενα ημερισια βινυλια περι τις 9 το βραδυ και χαζευα στο σαιτ επεσα στο εν λογω σπιτακι και θυμηθηκα οτι παλια δουλευε η Νανα εκει τετοια βαρδεια και ενω παλιοτερα την ειχα δει και ποτε δεν μου εκανε αισθηση να περασω γιατι δεν ειναι καθολου του στυλ μου τετοιου ειδους μεγαλογυναικες σημερα κατι με επιασε και λεω οτι πρεπει να περαστει και αυτη η ροδελιτσα απο τη συλλογη μου.Αφου ντυνομαι κατηφοριζω προς τη ΜΙΛΦΟκαλυμνου 36Α περναω μεσα και με υποδεχεται ο τσατσος ο οποιος ηταν σαν το Βουδα χυμενος στην τεραστια πολυθρονα του,μιλαμε για επικη φιγουρα που μονο σε αυτα τα μαγαζια μπορεις να συναντησεις!Μου λεει καθησε η κοπελα ειναι στο δωματιο με πελατη (ποια κοπελα βρε Βουδα??? λεω απο μεσα μου-κοπελα η Νανα ανω των 50,το ακουσα και αυτο) τελος παντων καθομαι στο καναπεδακι ακουγοντας τα κλασσικα λαικα αγνωστα τραγουδια που μονο σε τετοια σπιτακια ακους περιμενωντας να βγει η Νανα.Αφου βγαινει τη βλεπω του λεω"θα περασω" μου λεει αφου σηκωθηκε (επιτελους) απο την πολυθροναρα του μισο λεπτο να καθαρισω το δωματιο και περνας!Αφου τελειωσε το ψευτοκαθαρισμα περναω και περιμενω το εκφυλο γκρανυ στο κρεβατι εχοντας βγαλει τα ρουχα μου.Σε λιγο σκαει μυτη η Νανα με 2 σκουφια παρακαλω :mrs_eusa_dance: κατι μουρμουραγε χωρις να την ακουω για κανενα λογο ομως και αρχισε να μου τριβεται φτιαχνοντας με ανελπιστα καλα αφου καυλωσα για τα καλα.Στη συνεχεια αρχισε να με πιπωνει ΑΚΑ με ενα στυλ που πιο πολυ εγλυφε το κεφαλακι με τη γλωσσα σα γλυφιτζουρι παρα επαιρνε πιπα κατι που με χαλασε στην αρχη αλλα μετα με καυλωνε και της αρπαζω το κεφαλι και αρχιζω να της το γαμαω με λυσσα ωσπου σε μια φαση πνιγηκε... :big-burp:.Μετα ερχεται απο πανω μου και μου φοραει το σκουφι και αρχιζει να κουνιεται αργα αργα πανω στο μακρυναρι μου για κανα 5λεπτο περιπου και αφου της εγλυφα τα βυζακια με μανια σε μια φαση της τα δαγκωσα και μου λεει με πολυ ηρεμο τροπο "σιγα καυλαρη μου,εσυ δεν κρατιεσαι"στη συνεχεια της λεω πως θελω να την παρω απο το λοκο και αφου μου στηνεται στα 4 την καρφωνω σιγα σιγα απο πισω βαζοντας το δευτερο σκουφι και αφου την κραταγα απο τη λεπτη μεσουλα της την καρφωνα ολο και πιο δυνατα και αυτη μου εγλυφε τα δαχτυλα.Αυτο εγινε κανα 10λεπτο και αφου ειχα γινει μουσκεμα (ανοιξτε και κανα κλιματιστικο ρεεεεεεε) της λεω να ερθει παλι απο πανω και συνεχισαμε τη συνουσια μας σε σημειο που να με φιλαει ολο και πιο πολυ μεχρι και κοντα στο στομα κατι που απεφευγα με τροπο και της λεω οτι ηθελα να τελειωσω στα στηθια της (μικρα στηθη αλλα με κατι ρωγαρες νααα) με σηκωνει μου βγαζει το σκουφι και αρχιζει να μου τον παιρνει στο στομα :blowjob: οπου πλησιαζε το τελος αρχιζω να τον παιζω και την πασαλειψα στα βυζακια της και στο σωμα της.Το πολυ θετικο με τη Νανα ειναι οτι δεν βιαζεται ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ μεσα στο δωματιο ακομα και αν εχει κοσμο εξω (δηλαδη ποτε δε γινεται αυτο)!Ηταν μια πολυ καλη εμπειρια με τη Νανα αλλα δυσκολα θα επαναληφθει με την ιδια,την πηρα καθαρα για την εμπειρια και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ΜΙΛΦΟ-ΓΚΙΛΦακιδες,οι αλλοι να μην περασουν ουτε απ'εξω,αυτα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Νανά
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zakar88

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2014
ξεχασες να γραψεις οτι ειχε πονοδοντο και της πεφτανε τα πανω δοντια-μασελα...Ναι!και ο να σου λεει οτι κανουμε οτι γουσταρεις..
30 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγω τοτε που πηγα περασα ωραια,δεν ειχε τετοια θεματα το γκρανυ...!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2