Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 106 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεσημέρι Δευτερας και είπα να περάσω μια απο μετάξι έτσι ξεκίνησα απο Ιάσωνος και αφού βρέθηκα στο 1Β συναντώνται την μιλφ Σοφία που με πρέσαρε έντονα στο σαλονι με φιλια στο λαιμό πολύ αγαρμπα όμως όπως συνήθως έτσι αφού την έχω δει τόσες φορες και μου άρεσε το δερμα της δίνω το10ευρω στην τσατσαπαω δωμάτιο και μετα απο λίγο έρχεται Η σοφία και με ενα μαντηλάκι μου σκουπίσει τα μπαλάκια στη συνέχεια με καβαλάει φέρνοντας τα βυζια τηςσταμουτρα μου ενω με έλειψε στο λαιμο μου έσκασε και μερικά γλωσσοφιλα με την αναπνοή της να μυρίζει ελαφρως αλκοόλ και τσιγαρο στη συνέχεια μου περνάει καποτα και κάνει μια μανιώδη πίπα καλη μουγγριζοντας σαν αγριο ζωο μετα με καβαλάει με τηνιδια μανια και της τον εχωσα καλά στη συνέχεια και επειδη είχε πεσει αρκετό βαρος επανω μου την γυριζω όπως ήμουν μεσα της σε ιεραποστολικο αυτο το εκανα με δυσκολια και σε αυτή τη στάση η Σοφια συμετείχε έντονα με παθος και κραυγες παροτρύνοντας με να το βαλω πιο βαθια συνεχισα για λίγο με ενταση και μετα απο λίγο τελειωσα ξεθεωμενος γιατί η Σοφία έχει πάθος και νεύρο.Ηταν μια πολύ καλη κατάθεση με την Σοφία που είχε και προθυμία και συμετοχή τίμιο 10ευρο σίγουρα θα την ξανατιμησω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2014
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού