Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 305 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σημερα το απογευμα αποφασισα να δοκιμασω την Μιλα , για την οποια εγκριτοι συναγωνιστες εχουν γραψει τα καλυτερα.Οντως αποδειχτηκε πυρινικη βομαβα! Η μιλφαρα γουσταρει γαμησι και ειναι ο ορισμος του vfm!!! Παμε λοιπον να δουμε αναλυτικα τι εξελιχθηκε κατα την γνωριμια μας.Μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου και ο ευγενης υπηρετης μου παρουσιασε την κοπελα.Προκειται για μια μιλφ με καρε σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο καυλιαρικο προσωπο που εχει Σλαβικα χαρακτηριστικα , προστυχα ''γατησια'' ματια , κανονικο αναστημα , πεσμενο στηθος και σωμα με πιασηματα.Ειναι Ουκρανη και δηλωνει 39 χρονων.Ο υπηρετης ανακοινωσε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα και σταση 69.Η κοπελα φορουσε μια ολοσωμη μαυρη φουστα και με κοιταξε με καυλιαρικο υποσχομενο βλεμμα απο πανω μεχρι κατω.Πληρωσα και περασα στα πορνοενδοτερα.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Μιλα.Δεν μιλαει Ελληνικα και τα Αγγλικα της ειναι ελαχιστα.Η συννενοηση δηλαδη γινονταν με νοηματα.Καθισε διπλα μου και αρχισαμε να χαμουρευομαστε αμεσως! Εγω την χουφτωνα στα κωλομερια και στα βυζια και την φιλουσα στον λαιμο.Αυτη με αγκαλιασε και με φιλουσε στον λαιμο αρχικα. Αφαιρεσε το φορεμα της και εγω αρχισα να γλυφω τα βυζια της και να παιζω με το μουνακι της.Αυτη εδειχνε να το απολαμβανει και δεν εκανε παραπονα για το δαχτυλο που της εβαζα στο μουνι της.Μετα ξαφνικα αρχισε να με γλωσσοφιλιαζειΈρωτας παθιασμενα! Με φιλουσε σαν λυσσασμενη! Εχωνε βαθια την γλωσσα της μεσα στο στομα μου! Φιλαει παντως πολυ ωραια με παραλλαγες και οχι μονοτονα.Με ξαπλωσε χαμηλα στο κρεβατι και συνεχιζε να με φιλαει χωρις σταματημο! Οχι οτι με χαλουσε εμενα! Εγω νομιζα οτι αυτη θα με καταβροχθισει! Το καυλι μου ειχε φουσκωσει υπερμετρα και η στυση βαρουσε κοφτη! Αυτη με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο και μετα την καταφατικη μου απαντηση ξεκινησε το τρομπονι.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη.Δεν χρησιμοποιουσε το χερι της και ρουφουσε βαθια το καυλι μου με το στοματακι της.Μου εριχνε και καποια προστυχα βλεμματα με τα ματακια της.Μου ρουφηξε με μαεστρια τα μπαλακια μου χωρις να με πονεσει , το εκανε αρκετα επαγγελματικα.Πηρε αρκετα βαθια τον πουτσο μου στο στοματακι της , οχι ομως τελειως.Δεν εκανε δηλαδη deepthroat αλλα προσπαθησε να τον παρει αρκετα βαθια.Αυτη ρουφουσε το καυλι μου και εγω της πατουσα το κεφαλι για να με πιπωσει βαθια.Ευτυχως ειχα αντοχες και δεν ενιωθα το τελος να πλησιαζει.
Οταν σταματησε την πιπα , ηθελε να ανεβει απο πανω μου αλλα εγω την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε στην ιεραποστολικη σταση.Το μουνι της ειναι λιγο παραξενο εμφανισιακα , εχει λιγο παραξενο δηλαδη σχημα.Εχει και ενα μεγαλο τατουαζ πανω απο το μουνι.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω.Τα γλωσσοφιλα Έρωτας συνεχιστηκαν με δικη της πρωτοβουλια.Δεν με αφηνε να αναπνευσω! Με γλωσσοφιαλιαζε συνεχως! Οταν ανεβαζα ρυθμο και την γαμουσα δυνατα , αυτη εβγαζε δυνατα καυλιαρικα επιφωνηματα.Δευτερη σταση πισωκολητο με καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Την γαμησα για λιγο σε δυνατους ρυθμους και αυτη συνεχισε τα αληθινα επιφωνηματα! Της εριξα και μερικα χαστουκακια στα κωλομερια χωρις αυτη να παραπονεθει. Οταν ενιωσα να πλησιαζει το τελος , βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Σηκωθηκα ορθιος διπλα στο κρεβατι ενω η κοπελα καθονταν στα τεσσερα στην ακρη του κρεβατιου.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι και εβλεπα ταυτοχρονα την κωλοτρυπιδα της απο τον καθρεπτη.Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω παρατεταμενα στο στοματακι της! Ειχα μεγαλο οργασμο! Αυτη συνεχισε να με πιπωνει μεχρι να με ξεστραγγισει τελειως! Οταν βγηκαν ολα τα χυσια , εγω της ειπα να σταματησει την πιπα.Η κοπελα με την ησυχια της εφτυσε την μεγαλη ποσοτητα σπερματος στον νιπτηρα και επλυνε το στοματακι της.Την ωρα που η κοπελα ντυνονταν ειχαμε μια μικρη κουβεντα σε χαλαρους ρυθμους.Τελικα η κοπελα με χαιρετησε με χαμογελο και αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , η Μιλα εχει αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα.Μου αρεσουν οι σαρανταρες Ουκρανες μιλφ με καθαρα Σλαβικα χαρακτηριστικα προσωπου.Εχουν κατι το προστυχο , κατι το καυλιαρικο πουμε φτιαχνει και με τρελαινει.Δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως.Εχει ωραια προστυχα ''γατησια'' ματια.Ενταξει το σωμα της δεν ειναι και το καλυτερο.Δηλαδη στους μοντελακηδες και στους λατρεις των στυλιαριων δεν θα αρεσει ο σωματοτυπος της.Εμενα παντως δεν με χαλασε το σωμα της , δεν ειχε δηλαδη κατι το αντιαισθητικο.Απλως εχει καποια πιασηματα.Οταν λεω σεξοβομβα , αναφερομαι στις υπηρεσιες της γυναικας και στο παθος που βγαζει στο γαμησι και οχι στην εμφανιση της.Στα θετικα ειναι οτι κανει προκαταρκτικα , δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα , δεν βιαζεται , ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων και δεχεται αδιαμαρτυρητα τα φλοκια στο στομα.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη και μεγαλης διαρκειας.Επισης γλυφει επαγγελματικα τα αρχιδια.Ειναι δηλαδη μια θερμη ιεροδουλη που σε κανει να ξεχνας οτι βρισκεσαι σε μπουρδελο.Τετοια γαμησια θελω εγω.Γενικα ειναι μια συμπαθητικη γυναικα που σε κερδιζει με την συμπεριφορα της.Ο τσατσος δεν ενοχλησε.Συστηνεται ανεπιφυλακτα στους λατρεις των μιλφ! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Μίλα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20