Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 45 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στη συνεχεια της τσαρκας μας με τους συναγωνιστες και αφου είχαμε φαει το πρωτο πιατο ψάχναμε τον δευτερο στοχο μας για αποψε.Μολις μπήκαμε στο εν λογω τσαρδι εμφανιστηκε το τρελο κοντοπουτανο Αουρορα το 20χρονο Ρουμανακι με τα απίστευτα βυζια το φοβερο κωλαρακι και το πονηρο μουτρακι.Σε συνδυασμο και με το ωραιο μαυρισμα που ειχε ηταν μες την καβλα κολαση το μικρο.Στο σαλονι εριξε πολύ καβλαντισμα ποτε με τις τορπυλες αερος-εδαφους και ποτε με το κωλι της.Παρολα αυτά κρατηθήκαμε και δεν την επιλεξαμε κατευθείαν αλλα συνεχισαμε την βολτα μας.Ομως υστερα από συνεδριαση κορυφης αποφασιστηκε ότι το εν λογω πορνιδιο θα ηταν κριμα να μην παρτουζωθει ετσι γυρισαμε στο τσαρδι και δωσαμε τα μπλε για να παμε στο δωματιο.Το δωματιο ηταν μικρο αλλα πολύ καθαρο και με όλα τα στανταρ.Γδυθηκαμε με τον παρτενέρ μου και περιμεναμε το μικρο σαν πεινασμένοι λυκοι Μεγάλο χαμόγελο .Ηρθε μεσα σες το ναζι και την πουτανια και εκει αρχισανε τα χουφτώματα,το πεσιμο στα βυζια της κλπ.Αυτη αφαιρεσαι τα εσώρουχα της και ετσι μας εδωσε τα βυζια για θυλασμο.Στη συνεχεια μας ξαπλωσε και αρχισε το γλυψιμο και κατοπιν το ισπανικο με τις βυζαρες.Μετα παλι πιπες εναλαξ μεχρι τη στιγμη που ο συναγωνιστης αρχισε να της τον καρφωνει στα τέσσερα και εμενα να με πιπωνει.Να τονισω ότι η πιπα της ηταν ντιπ αλλα ειχε αρκετο δοντι.Μπαλακια δεν γλειφει τεσπα.Μετα αλλαζουμε την περνω εγω στα τέσσερα και ο άλλος πιπα και στη συνεχεια ιεραποστολικα ο φιλος και γω παλι τσιμπουκι.Σε καποια φαση ο φιλος τελειωνει οποτε την αρχιζω εγω στο ιεραποστολικο αλλα για τελος ηθελα να με τελειωσει με ισπανικο ετσι αρχισα να γαμαω τα βυζια της(χωρις καποτα).Επειδή ειχα κουραστεί δεν μπορουσα να τελειωσω με ισπανικη ετσι πηρα την κατασταση στο χερι μου(δηλαδή πιρφορισα)και μετα από λιγο της εριξα τα φλοκια στις βυζαρες.Ηταν μια πολύ καλη παρτουζιτσα που εβγαλε γουστα ειχε και την πλακα της αλλα και την καβλα της ενώ και η μικρη ειχε πολύ καλη συμμετοχη(μου φανηκε πολύ πιο εμπειρη από παλια που την ειχα παρει).Ετσι αυτή η συνεδρια στευθηκε με απολυτη επιτυχια και θα επαναληφθεί στο μελλον σιγουρα Κατσικογάμης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αουρόρα
Υπηρεσίες
Tsarkalakos
Ανώτατος
306
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2014
Τη κατσιάσατε την κοπέλα. Γλώσσα
03 Ιουλίου, 2014
Απο ροδελα δεν παιζει με κανενα εξτραδακι.....????
03 Ιουλίου, 2014
το κοντοπούτανο όλο και βελτιώνεται....
έπρεπε να την χύσετε ταυτόχρονα στις βυζάρες
03 Ιουλίου, 2014
Σμυρνη εγω το ειχα σκεφτει αλλα δεν τον προλαβα τον παρτενέρ.Αλλη φορα θα το εχουμε δουλεψει στην προπονηση το αγωνιστικο μας πλανο να εχουμε σιγουρο αποτέλεσμα.Ναι οντως βελτιώνεται συνεχως.Αν στο μελλον δωσει και κουλουρι τοτε θα είναι όλα τα λεφτα Κατσικογάμης
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4