Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 253 10
Μπουρδέλα
301933
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η Αντζελίνα είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, τσέχα (δήλωσε), 21 χρονών, ανοιχτόχρωμη, μαλλιά κατάξανθα λίγο κατσαρά, μακριά μέχρι τα στήθη της. Στήθος μικρό 1.5, λεπτή, κορμοστασιά λαμπάδα, ύψος 1.70+. Έχει και ωραίο μεσαίο-μεγαλούτσικο (με την καλή έννοια) ποπάκι και ποδάρες. Συμπαθητικό πρόσωπο, πολύ νεανικό. Να επισημάνω ότι έχει και εξαιρετικά καλοσχηματισμένο νεανικό ροδαλό γουλί νινάκι, από αυτά που σε άλλες συνθήκες δεν θες να πάρεις την γλώσσα σου από πάνω του. Ομιλεί και βασικά Ελληνικά. Η τσατσά ανακοίνωσε τα βασικά, +ακά, +69 (που δεν πραγματοποιήθηκαν).
Μέχρις εδώ όλα καλά. Στο δωμάτιο η ωραία Αντζελίνα είναι ψιλοαπογοήτευση. Βασικά δεν σήκωσε βλέμμα να με κοιτάξει (τι στο καλό, τόσο χάλια είμαι; ). Ή κοιτούσε κάτω ή είχε κλειστά τα μάτια. Συμμετοχή ελάχιστη. Αν και δεν το έλεγε, έδειχνε απλά να περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση το συντομότερο. Πίπα με καπελάκι με το καλημέρα, χωρίς προκαταρκτικά. Στο πισωκολλητό με έσπρωχνε δυνατά μήπως και τελειώσω στο λεπτό. Αν και δεν έκανε κάτι το άμεσα αρνητικό ή αντικαυλωτικό, εντούτοις ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία "κομοδίνο". Τέσσερεις στάσεις, 6-7 λεπτά, ολοκλήρωση μέσα της, και τέλος. Όταν τελείωσα και σηκώθηκε να ντυθεί (= να βάλει το κιλοτάκι της, φορούσε και κάτι αστείες γόβες με πολύχρωμα πουά που δεν έβγαλε) μου χαμογέλασε λιγάκι.
Κρίμα το κορμί παιδιά. Αξίζει μόνον για το παλμαρέ των πιπινοκυνηγών και τίποτα παραπάνω.
Μέχρις εδώ όλα καλά. Στο δωμάτιο η ωραία Αντζελίνα είναι ψιλοαπογοήτευση. Βασικά δεν σήκωσε βλέμμα να με κοιτάξει (τι στο καλό, τόσο χάλια είμαι; ). Ή κοιτούσε κάτω ή είχε κλειστά τα μάτια. Συμμετοχή ελάχιστη. Αν και δεν το έλεγε, έδειχνε απλά να περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση το συντομότερο. Πίπα με καπελάκι με το καλημέρα, χωρίς προκαταρκτικά. Στο πισωκολλητό με έσπρωχνε δυνατά μήπως και τελειώσω στο λεπτό. Αν και δεν έκανε κάτι το άμεσα αρνητικό ή αντικαυλωτικό, εντούτοις ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία "κομοδίνο". Τέσσερεις στάσεις, 6-7 λεπτά, ολοκλήρωση μέσα της, και τέλος. Όταν τελείωσα και σηκώθηκε να ντυθεί (= να βάλει το κιλοτάκι της, φορούσε και κάτι αστείες γόβες με πολύχρωμα πουά που δεν έβγαλε) μου χαμογέλασε λιγάκι.
Κρίμα το κορμί παιδιά. Αξίζει μόνον για το παλμαρέ των πιπινοκυνηγών και τίποτα παραπάνω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντζελίνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2014
την είχα δει μια μέρα στο σαλόνι , ωραία κοπέλα αλλά ψυχρή δεν σε τραβάει να μπεις
Roumanolagnos1313
07 Ιανουαρίου, 2014
καλησπερα οσες φορες την εχω δει εχει κατι μουτρα ως το πατω σαν να της εχουν υποβαλει ποινη κοινωνικης εργασιας παρα το ωραιο κορμι δεν αξιζει το ρισκο+1 στην κριτικη
E
erastis01
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2