Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αυτη ειναι μια απο τις πολλες καταθεσεις στη Μαρινα.

Αμεση εισοδος.Περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο οποτε ηρθε η Μαρινα.Την ρωτησα γιατι αργησε τοσο και μου ειπε ότι είναι ολοι μεθυσμενοι και αργουν να χυσουν.ΛΟΛ.Στον γαμηστερο τομεα τωρα.

Αρχικα ξαπλωσε διπλα μου και μονο που δεν την πηρε ο υπνος.Χουφτωσα λιγο την κωλαρα της και μετα μου εβαλε προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Αρκετα καλη αν και δεν τον επαιρνε βαθεια.Ταυτοχρονα εβγαζε φωνες τσοντας-εννοειται ψευτικες-που εκαναν το ολο σκηνικο πιο ωραιο.Η Μαρινα συνεχιζε την πιπα και φαινοταν πως αν δεν της ελεγα να σταματησει δεν θα το εκανε.Αυτο το κοριτσι πιπωνει σαν να τρωει σοκολατα.Και γαμω...

Της λεω να ερθει από πανω.Τον επαιρνε αργα και βασανιστικα,χουφτωνα βυζαρες και κωλαρα ελευθερα.Μετα της λεω να γυρισει στα 4.Δυσκολευομαι πολύ σ’αυτή τη σταση με κοντες γκομενες λογω υψους οποτε την βαζω μπρουμυτα και την καρφωσα γερα.Τι στενο μουνι συναγωνιστες.Τοσο μα τοσο δουλεμενο αλλα ακομα σφιχτο.

Εχυσα σ’αυτή τη σταση και απογειωθηκα.Μετα μολις «βγηκα» η Μαρινα γυρισε και τοτε αποκοιμηθηκε.Χαχαχα.Πεταξα καποτες μαλακιες και τετοια και ακομη κοιμοταν.Την ξυπνησα και της λεω να παει για δουλεια γιατι την περιμενουν Lol.

Απο τις καλυτερες τανες στη Θεσσαλονικη.Ενα μust για καθε μπουρδελιαρη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2008
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Blastbeat208
Τιμημένος
201
Πόντοι:
17.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance