Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 03.55 , την Αντρεα την είχα δει στην αρχή της τσάρκας μου καθώς και σε άλλες τσάρκες , πινάκι που μου άρεσε και ήθελα να δοκιμάσω , μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και υπέροχο κωλαράκι , στο Μεταξουργείο σε αντίθεση με την Φυλής είχε αρκετό κόσμο και ειδικά σε αυτό το σπίτι. Πλήρωσα την τσατσα κατευθείαν μιας και είχα δει την πιτσιρίκα απο πριν , βέβαια είχε δυο δωμάτια πριν έρθει σε εμένα...σε δεκαπέντε λεπτά είχε ξεμπερδέψει και με τα δυο δωμάτια....Ρουμάνα 20 χρονών όπως είπε , ελληνικά άψογα , μάλιστα πριν στην τσάρκα μου είχε πει αει σιχτιρ σε ένα πιτσιρικά που περίμενε στο σαλόνι και με το που την βλέπει της λέει γελώντας , καλά εσένα περιμέναμε να δούμε τόση ώρα...ήρθε στο δωμάτιο , ανέκφραστη και λιγομίλητη , το έβλεπες στην στάση του σώματος της ότι δεν ήταν για πολλά πολλά , προκαταρκτικά μηδέν , απλά χάιδευε το στήθος μου και έπαιζε τον πούτσο μου , για φιλιά ούτε λόγος ενώ για 69 δεν ξέρω διότι είχα ξενερώσει απο την στάση της και δεν δοκίμασα . Πέρασμα προφυλακτικού , η πίπα της παραδόξως καλή αν και σιγοντάριζε και με το χέρι της...αφού έβαλε λίγη κρέμα στο μουνάκι της , την ανέβασα απο πάνω μου , δεν είχε κάποια συμμετοχή και μάλιστα τα μάτια της ήταν μισόκλειστα , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , καλή στάση σώματος καθώς και ωραία θέα , βέβαια όταν άρχισα να την γαμάω με κάπως πιο γρήγορα ρυθμό , άρχισε να “ γλιστράει ”προς τα μπρός...μετά απο λίγα λεπτά και αφού όλο την έφερνα σε σωστή θέση τελείωσα , στο δωμάτιο έκατσα σκάρτα 10 λεπτά , ωραίο κορμάκι η πιτσιρίκα αλλά άποψη μου αυστηρά μόνο για πιπινολάτρες..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια