Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 222 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
…..που και εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον εαυτό μου.
Κάτι τέτοιο ο θα συνέβηκε σήμερα και πραγματοποιήθηκε αυτή η συνεύρεση.
Ας γίνω πιο συγκεκριμένος:
Φτάνοντας πολύ νωρίτερα στην παροχή από την ώρα του ραντεβού μου με αγαπητούς φίλους συναγωνιστές, ανέβηκα τα σκαλιά του ιδρύματος. Εργαζομένη κοπέλα η Άννα. Μια κοπέλα πολύ μακριά από τα εμφανισιακά μου standards. Υπέρβαρη, μετρίου αναστήματος, με μεγάλους γλουτούς και περιφέρεια, μεγάλο πεσμένο στήθος. Συμπαθητικό πρόσωπο, με ανοιχτόχρωμα μάτια, ξανθά ίσια μαλλιά, λίγο κάτω από τους ώμους.
Ανακοινώθηκε, φουλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, 69 και τα σχετικά.

Χωρίς να το πολυσκεφτώ είπα «ναι» στην ερώτηση της υπηρεσίας εάν θα περάσω και βρέθηκα μετά από λίγα λεπτά στο δωμάτιο , ξαπλωμένος να περιμένω την Άννα η οποία δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της.

Ξάπλωσε δίπλα μου, έβγαλε το μαύροι στρινγκ της, κατέβασε το κολλητό κόκκινο φόρεμα, για να φάνουν τα μεγάλα στήθη της, και ανασήκωσε το κάτω μέρος.
Προκαταρκτικά : Άγνωστη λέξη. Με ρώτησε εάν θέλω με ή χωρίς προφυλακτικό το στοματικό. Στον 100% μελάτο «μικρό Cheyenne” πέρασε το σκουφάκι, μιας και η απάντηση μου ήταν σαφώς «με προφυλακτικό». Λίγη χειρομάλαξη, και υποτυπώδης πίπα. Ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού επάνω στο μόριο που σιγά σιγά σκλήρυνε για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα στύσης. Εα στοματικό εντελώς μονότονο, μηχανικό θα έλεγα χωρίς κάποια εναλλαγή και δίχως να ασχοληθεί με την γύρω περιοχή ή τα @@κια.

Της ζήτησα πρωκτικό sex. Στήσιμο στα τέσσερα, λιπαντικό και είσοδος στην πίσω τρύπα. Μια σχετικά εύκολη είσοδος, λίγα λεπτά σφυροκόπημα, καπάκια ελαφρά βογγητά από πλευράς της και game over. Σηκώθηκε, έβαλε το στινγκ της, κατέβασε το ρούχο της και αποχώρησε.

Η Άννα ήταν μια κοπέλα που μου «ξύπνησε» κάποια ένστικτα μου που κοιμόντουσαν βαθιά. Δεν έκανα απολύτως τίποτα, δεν μου προκάλεσε την διάθεση να την περιποιηθώ, κάτι που μου αρέσει πολύ συνήθως, παρά να αφεθώ στα χέρια της και να κάνει αυτή το «παιχνίδι» Έφυγα με την απορία τι με έκανε και πέρασα μαζί της. Μια απορία που ακόμα είναι άλυτη, όπως και πολλές άλλες στην ζωή μας…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια