Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 242 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Επισκεψη στον εν λογο οικο περιπου στησ 10 το βραδακυ...ειχα δει αρκετεσ φορεσ την σονια ειναι μελαχρινι αδυνατη με ορεο κολαρακι και χαλαρο νερουλο βυσακι το μονο καλο ο κολοσ τησ τα ομορφα μαλλια τησ μακρυα και κατσαρα και εχει γοητευτικο προσοπο...μουχε κανει αρκετα ναζοια στο σαλονι αλλα δεν ειχα περαση ποτε μαζι τησ.ε σημερα αποφασησα να μπω ...τησ ειπα απο την αρχη οτι 8ελο ανεση χρονου και ειπε οκ μωρο μπεσ 8α περασουμε σουπερΜεγάλο χαμόγελοΔινο το εικοσαρικο[κακοσ] και μπαινο...αναμονη 10 λεπτα και ερχετε η σονια δεν εκανε προκαταρκτικα κα8ολου ανεβενη πανο μου και αρχισε να χτυπιετε πηγε να μου γδαρη την πουτσα με το μουνη τησ το καγκελοτο απο την τριχα..ελεοσ....τησ λεο κατεβα βαζη προφυλακτικο στο φοβισμενο μου μοριο....πιπα πολυ κακη δαγκωνε τραβαγε με το χερι τησ ολο μαλακιεσ εκανε η κοπελα...ΘυμόςΘυμόςαπο τα πολλα μου σηκο8ικε η πουτσα και μουκανε εντυποση και μενα πωσ εγινε αυτο τελοσπαντον μου λεει με αγριο υφακι ελα να γαμησησ στα τεσερα..Money Mouthτο χονο και ξεκιναο να γαμαο εκει αρχιζι παιδια απο μονη τησ να σπροχνη δυνατα δεν μπορουνα γαμησο εσπροχνε με πολυ δυναμη προσ τα πισο με κουρασε πολυ τισ λεο σταματα λεει οχι ετσι μαρεσιMoney Mouthτησ πιανο το στη8οσ και με μια αστραπιεα κινηση μου τραβαει τα χερια....ελεοσ.....Θυμόςτησ λεο γυρνα στην κανονικι σταση λεο μπασ και καταφερο να χυσοMoney MouthMoney Mouthεκει αρχιζι να λεει ελα τελειονε ο χρονοσ χυσε τορα ομωσ με αγριο υφακι τησ τορα μουρχετε ε και εκει λκεει το κορυφεο ΚΡΑΤΑΤΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΥΓΕΙ σηκονομε και τησ λεω ευγενικα να φυγει και ευγενικα και εκεινη μου λεει πολυ ευχαρηστοσ τσαοΘυμόςΘυμόςΘυμόςδεν ειναι επαγγελματιασ ειναι ψοφια και δεν ειναι εκει οταν κανει κανει κατι με τον πελατη ...καλυτερα να σταματηση να δουλευει για μενα ειναι ενα ψεμα...ελπιζο να δει την κριτικη μου οχι για να βαλη μυαλο αλλα για να καταλαβει οτι δεν κανει για αυτο το επαγγελμα αλλα 8α ηταν καλυτερη για κανα τσιρκο καλυτεραΜεγάλο χαμόγελοαυτα μαγγεσ ελπιζο να μην την πατησουν και αλλοι συναγωνηστεσ και βλεποντασ την κριτικι μου να μην την επισκεφτουν καν...Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2012
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΑ !!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!! ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός
22 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λύπη νομιζουν οτι εχουμε υπογραψει κανα συνβολαιο η οτι δεν μαθαινονται αυτα
22 Μαΐου, 2012
Γι'αυτό πολλές φορές που περνώ απ'την περιοχή την βλέπω να έχει μισοβγεί απ'την πράσινη πόρτα, μπας και προσελκύσει κάνα περαστικό..... Τι άλλο θα δούμε και θα διαβάσουμε..Χμμμ;
23 Μαΐου, 2012
φιλε abs εγω απο οταν εγινα μελοσ εδω ειπα οτι τησ καλεσ 8α τησ επαινο οχι μονο για να τησ τιμισο αλλα κια για να βοη8η8ουν και αλλοι συναγωνηστεσ ...και τισ ψοφιεσ 8α τισ δινο κανονικα για να μην την πατησουν αλλοι συναγωνηστεσΚουλ
T
tzanhs
26 Μαΐου, 2012
Εκανα το λάθος και ξαναπήγα σήμερα με τη Σόνια...Η κοπέλα αξίζει...αλλά μόνο για το σαλόνι...να πηγαίνεις χωρίς λεφτά και να γαμάς αλλού...
Q
Quasimodo
26 Μαΐου, 2012
προχτές που πέρναγα ήταν στην πόρτα και που με το που με είδε μέσα από το αμάξι άρχισε να μου στέλνει φιλιά...μιλάμε για πολύ όμορφη κοπέλα...αλλά τόσο φόλα τελικά?? και να σκεφτείς ότι για πάρτη της ήμουν έτοιμος να πάω σε μπουρδέλο...Money Mouth
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6