Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 123 10
Μπουρδέλα
163944
Γενική βαθμολογία
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Σήμερα κατά τις 12,30 είπα να κατηφορίσω στα σπίτια της Αγκύρας, μιά και πολλές φορές οι milf καταστάσεις σου δίνουν το αυτονόητο.
Δηλαδή περνάς καλά.............έτσι διάλεξα μιά ρωσιδούλα 30+ milf με πολύ δυνατά πιασήματα. πολύ καλό βυζί, και μιά και μου έκανε κούκου είπα να την πάρω...............(χωρίς να είμαι σίγουρος μπορεί να την έχω ξαναπάρει με δέκα δεκαπέντε κιλά πιό αδύνατη............
Η κοπέλα με το που μπαίνει στο δωμάτιο, ρωτάει τι θέλεις και αρχίζει την γκρίνια.............έλα να τελειώνουμε, να στον πάρω στο στόμα μου, είμαστε πολύ ώρα στο δωμάτιο, τι θα γίνει.........δεν είμαι η κοπέλα σου,τελείωνε.
Σηκώνομαι λοιπόν από το κρεββάτι της λέω τελειώσαμε, και χρόνια πολλά.
Στη συνέχεια η ευγενική κυρία που κάνει χρέη τσατσάς, επιστρέφει τα 20 ευρώ, και χαίρεται.
Φα'ινεται ότι κοπέλες όπως αυτή, νομίζουν ότι θα παίρνουν τα εικοσάρικα, χωρίς να γαμιούνται, και με το ρολόϊ στο χέρι.........λοιπόν, ώρα να φεύγεται κοριτσάκια........................ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Η κοπέλα παλιά αν θυμάμαι καλά είταν πολύ δεκτική και καυλιάρα, τώρα τίποτα
Δηλαδή περνάς καλά.............έτσι διάλεξα μιά ρωσιδούλα 30+ milf με πολύ δυνατά πιασήματα. πολύ καλό βυζί, και μιά και μου έκανε κούκου είπα να την πάρω...............(χωρίς να είμαι σίγουρος μπορεί να την έχω ξαναπάρει με δέκα δεκαπέντε κιλά πιό αδύνατη............
Η κοπέλα με το που μπαίνει στο δωμάτιο, ρωτάει τι θέλεις και αρχίζει την γκρίνια.............έλα να τελειώνουμε, να στον πάρω στο στόμα μου, είμαστε πολύ ώρα στο δωμάτιο, τι θα γίνει.........δεν είμαι η κοπέλα σου,τελείωνε.
Σηκώνομαι λοιπόν από το κρεββάτι της λέω τελειώσαμε, και χρόνια πολλά.
Στη συνέχεια η ευγενική κυρία που κάνει χρέη τσατσάς, επιστρέφει τα 20 ευρώ, και χαίρεται.
Φα'ινεται ότι κοπέλες όπως αυτή, νομίζουν ότι θα παίρνουν τα εικοσάρικα, χωρίς να γαμιούνται, και με το ρολόϊ στο χέρι.........λοιπόν, ώρα να φεύγεται κοριτσάκια........................ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Η κοπέλα παλιά αν θυμάμαι καλά είταν πολύ δεκτική και καυλιάρα, τώρα τίποτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Υπηρεσίες
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
τα ζήτησες εσύ? η τσα2 από μόνη της? παρακαλώ εξήγησε..
μόλις βγήκα, ζήτησα τα χρήματα, γιατί η κοπέλα είναι απαράδεκτη, και δεν κάνει όσα λέει η τσατσα στο δωμάτιο, έτσι απλά..............τα έδωσε αμέσως χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Στη συνέχεια τους ευχήθηκα χρόνια πολλά και καλή χρονιά, και σχολίασα ότι δεν θα ξαναπεράσω ούτε απ΄έξω.