Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 123 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Σήμερα κατά τις 12,30 είπα να κατηφορίσω στα σπίτια της Αγκύρας, μιά και πολλές φορές οι milf καταστάσεις σου δίνουν το αυτονόητο.
Δηλαδή περνάς καλά.............έτσι διάλεξα μιά ρωσιδούλα 30+ milf με πολύ δυνατά πιασήματα. πολύ καλό βυζί, και μιά και μου έκανε κούκου είπα να την πάρω...............(χωρίς να είμαι σίγουρος μπορεί να την έχω ξαναπάρει με δέκα δεκαπέντε κιλά πιό αδύνατη............
Η κοπέλα με το που μπαίνει στο δωμάτιο, ρωτάει τι θέλεις και αρχίζει την γκρίνια.............έλα να τελειώνουμε, να στον πάρω στο στόμα μου, είμαστε πολύ ώρα στο δωμάτιο, τι θα γίνει.........δεν είμαι η κοπέλα σου,τελείωνε.
Σηκώνομαι λοιπόν από το κρεββάτι της λέω τελειώσαμε, και χρόνια πολλά.
Στη συνέχεια η ευγενική κυρία που κάνει χρέη τσατσάς, επιστρέφει τα 20 ευρώ, και χαίρεται.
Φα'ινεται ότι κοπέλες όπως αυτή, νομίζουν ότι θα παίρνουν τα εικοσάρικα, χωρίς να γαμιούνται, και με το ρολόϊ στο χέρι.........λοιπόν, ώρα να φεύγεται κοριτσάκια........................ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Χμμμ;
Η κοπέλα παλιά αν θυμάμαι καλά είταν πολύ δεκτική και καυλιάρα, τώρα τίποτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Όλγα
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2011
Μισό λεπτό! πώς ακριβώς έγινε η επιστροφή των χρημάτων??
τα ζήτησες εσύ? η τσα2 από μόνη της? παρακαλώ εξήγησε..
30 Δεκεμβρίου, 2011
μπραβο φιλε απλα εξηγησε μας πως εγινε η επιστροφη
30 Δεκεμβρίου, 2011
Απαράδεκτη συμπεριφορά.
30 Δεκεμβρίου, 2011
A ηξεραν οτι καθε φορά που γινεται τετοια πουστια σε συναδελφο θα ετρωγαν επι 10 μερες εμπαργκο στο συγκεκριμενο σπιτι (κι οχι μονο στην πουτανα-αυτες τις ονομαζω ετσι),θα βλεπατε για ποτε γινονταν αρνακια...ΠΡΟΤΕΙΝΩ να γινεται εβδομαδιαιος πινακας με αυτες τι;ς περιπτωσεις,με τιτλο,ας πουμε,ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ- και να κρατιεται συνεχως στη στηλη των ενημερωσεων-την τριτη ομαδα εννοώ,κατω-κατω.Να δειτε οτι αν γινει αυτο ,δε θα διανοηθουν ξεπετα ουτε γι αστειο...Και κριση φοβερη περνανε και τα χουγια τους δεν τα ξεχνανε...
30 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου ωραία ιδέα!
Π
Πύρκαυλος
31 Δεκεμβρίου, 2011
Είναι γνωστή η ξεπετο-αλυσίδα Άγκυρας 12α-β & Διδύμου 20.Οι τσατσάδες συνεχίζουν να φωνάζουν την κοπέλα στα 8-10 λεπτά.
J
jockerx
01 Ιανουαρίου, 2012
Στην ημερομηνία επίσκεψης πρέπει να έγινε λάθος.Σωστά?Μάλλον 30/12/2011?
E
Erotiaris26
01 Ιανουαρίου, 2012
ναι, η ημερομηνία είναι 30/12/2011
μόλις βγήκα, ζήτησα τα χρήματα, γιατί η κοπέλα είναι απαράδεκτη, και δεν κάνει όσα λέει η τσατσα στο δωμάτιο, έτσι απλά..............τα έδωσε αμέσως χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Στη συνέχεια τους ευχήθηκα χρόνια πολλά και καλή χρονιά, και σχολίασα ότι δεν θα ξαναπεράσω ούτε απ΄έξω.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8