Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 201 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ύστερα από διαφορές κραιπάλες λόγο ημερών είπα να κατηφορίσω προς τον αμαρτωλό δρόμο και είχα στον νομού να ξεφeτιaστώ με καμία άσχημη με βύζανες ,μπαίνω στο όμορφο μπουρεκάκι και εyγένικη η τσάτσα μου είπε πως τα κάνει όλα με τέλειωμα σε βυζιά .κάλος της λέω , να και το κορίτσι .πάμε της λέω να σου χύσω στα βιζομπαλα σου μωρη καυλα .[δεν θείμαμε το όνομα της αλά μου είπε ότι δουλεύει εκεί πρωινά ]περιμένοντας την τον έπαιζα όρθιος στον καθρέπτη .μπαίνει και με αρχινα στα φιλιά πήγαινε για γλοσοφιλά αλά δεν την αφίσα της βγάζω το σουτιέν και χύθηκαν στο πάτωμα της τα ρούφηξα με μανία καθώς αφτί μου την έπαιζε με πήγε με τόπο στον καναπέ και εγώ καθιστός και αφτί όρθια με τις βύζανες να κρέμονται μου το ρουφάγε με μανία και πολύ σάλιο χωρίς χεριά και εντωμεταξύ να της λέω ποσό πουτάναρα και καυλα είναι και αφτί να βγάζει μουγητά με τον Πόυτσο στο στόμα την σταμάτησα και μου λέει άσε με θέλω να τα φάω όλα. Μετά της λέω τώρα θα σε γαμίσω και χωρίς να το σκεφτεί ανάγει την καπότα και προσπάθησε να την βάλει με το στόμα αλλά ματαία την έβαλα μονός μου ,την γυρνώ στα 4 στον καναπέ και την ξεκινώ σφυροκόπημα με δυνατά χαστούκια και να καυλονω πιο πολι βλεποντασ τισ βυζαρεσ να τρανταζοντε! [είναι σκυλί δεν καταλαβαίνει και πολλά] τον έβγαζα και της λέω ζητώ η Ισπανία!!Γλώσσα γυρνά βγάζω την καπότα και ξεκάνει ισπανικό όλα τα ευρώ χύνω της λέω παρε τους απογονους μου στης βύζανες Μορη καυλα και με μια απότομη κίνηση μου τον τσακώνει και τα ρούφηξε όλα και τα κάταπιε στα γρήγορα και μου λέει είπες κάτι? Τις λέω με Τάτιος βύζανες τι να το κάνεις το μουνι ,και γελασε για την χρίση που την ήθελα ήταν Κάλι αλά δεν θα ξανάπαω .γιατι εχω στον νουμου για πετιτ .μεχρι τοτε φιλοι και σιναγονιστε χρονια πολλα με πολλεσ καυλεσ!!!!!!!!!!!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
FRAPEDOROUFIXTRA
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού