Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 129 10
Μπουρδέλα
127862
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη απόγευμα ΠΕΡΙΠΟΥ την αναφερόμενη ημερομηνία και αναμονή σε μέτριο χώρο για να βγει η Τζένη η οποία δεν άργησε.
Είναι μετρίου αναστήματος με μαυριδερό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά τα οποία είναι σχετικά μακριά.
Έχει καλό σώμα: ΚΩΛΑΡΑ και ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
Δεν είχα ξαναπάει με γύφτισσα (βουλγαρογύφτισσα αν ισχύουν οι συναδελφικές κριτικές) αλλά μόλις την είδα για πρώτη φορά (όχι αυτής της κριτικής) με καύλωσε πολύ, άκουσα το ένστικτό μου και μπήκα.
Στο δωμάτιο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ:
1ο ΣΥΝ: Χάδια, και τσιμπούκι πολύ καλό.
2ο ΣΥΝ: Πολύ καλό μουνί και σε εμφάνιση αλλά και σε αίσθηση. Πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα.
3ο ΣΥΝ: Γαμώντας την στα 4 και βλέποντας την σούφρα της να πάλλεται της είπα ότι θέλω να την γαμήσω από πίσω.
Σάλιωσε την σούφρα της και την απόλαυσα όπως είχα καιρό να το κάνω γιατί την είχα χάσει από τα προηγούμενα στέκια της.
Τι άλλο να ζητήσω;
Για να είμαι πλήρης όμως (και εντάξει) πρέπει να πω και το ΠΛΗΝ:
Μόλις της είπα για το 3ο ΣΥΝ μου είπε τις γνωστές πίπες:
"Την έχεις μεγάλη" και δεν τον έχει πάρει για καιρό και τέτοια.
Το ζουμί είναι ότι η τύπισσα θέλει ποιο πολλά φράγκα.
Αυτό εμένα δεν με ενοχλεί άμα είναι να πληρώσω αλλά να το ευχαριστηθώ αντί να πετάω 20ευρα σε μαλακισμένες που υπόσχονται κώλο στο σαλόνι αλλά μένεις με το μπούτσο στο χέρι στο δωμάτιο.
Θα μου πείτε γιατί δεν το λέει έξω από την αρχή αλλά με εργαζόμενα κορίτσια πάμε ρε παιδιά όχι με ορκωτούς λογιστές (καλές πουτάνες αποδείχτηκαν και μερικοί από αυτούς...).
Στο κάτω-κάτω το ξέρουμε όλοι (μέσω site) ότι το Τζενάκι θέλει και το κατιτίς του οπότε πάμε προετοιμασμένοι αναλόγως.
Εν κατακλείδι έφυγα ευχαριστημένος, με χαμόγελο στα χείλη και θα ξαναπάω.
Τελικά με την Τζένη κατάλαβα τον αρχηγό τον Μάρκο (πατριάρχη του ρεμπέτικου) Βαμβακάρη που γαμούσε μια γύφτισσα κάτι φεγγάρια. Νά'σαι καλά αρχηγέ εκεί πάνω - ή εκεί κάτω στον Άδη αν πιστέψουμε τον Νικολαΐδη:
http://www.youtube.com/watch?v=sc1WSX0S7M4&feature=related
Ο χαμηλός βαθμός στο parking λόγω του ότι είναι αδιανόητο να παρκάρεις στο μετάξι τέτοιες ώρες.
Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους μπουρδελιάρηδες!,
---
S
Είναι μετρίου αναστήματος με μαυριδερό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά τα οποία είναι σχετικά μακριά.
Έχει καλό σώμα: ΚΩΛΑΡΑ και ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
Δεν είχα ξαναπάει με γύφτισσα (βουλγαρογύφτισσα αν ισχύουν οι συναδελφικές κριτικές) αλλά μόλις την είδα για πρώτη φορά (όχι αυτής της κριτικής) με καύλωσε πολύ, άκουσα το ένστικτό μου και μπήκα.
Στο δωμάτιο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ:
1ο ΣΥΝ: Χάδια, και τσιμπούκι πολύ καλό.
2ο ΣΥΝ: Πολύ καλό μουνί και σε εμφάνιση αλλά και σε αίσθηση. Πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα.
3ο ΣΥΝ: Γαμώντας την στα 4 και βλέποντας την σούφρα της να πάλλεται της είπα ότι θέλω να την γαμήσω από πίσω.
Σάλιωσε την σούφρα της και την απόλαυσα όπως είχα καιρό να το κάνω γιατί την είχα χάσει από τα προηγούμενα στέκια της.
Τι άλλο να ζητήσω;
Για να είμαι πλήρης όμως (και εντάξει) πρέπει να πω και το ΠΛΗΝ:
Μόλις της είπα για το 3ο ΣΥΝ μου είπε τις γνωστές πίπες:
"Την έχεις μεγάλη" και δεν τον έχει πάρει για καιρό και τέτοια.
Το ζουμί είναι ότι η τύπισσα θέλει ποιο πολλά φράγκα.
Αυτό εμένα δεν με ενοχλεί άμα είναι να πληρώσω αλλά να το ευχαριστηθώ αντί να πετάω 20ευρα σε μαλακισμένες που υπόσχονται κώλο στο σαλόνι αλλά μένεις με το μπούτσο στο χέρι στο δωμάτιο.
Θα μου πείτε γιατί δεν το λέει έξω από την αρχή αλλά με εργαζόμενα κορίτσια πάμε ρε παιδιά όχι με ορκωτούς λογιστές (καλές πουτάνες αποδείχτηκαν και μερικοί από αυτούς...).
Στο κάτω-κάτω το ξέρουμε όλοι (μέσω site) ότι το Τζενάκι θέλει και το κατιτίς του οπότε πάμε προετοιμασμένοι αναλόγως.
Εν κατακλείδι έφυγα ευχαριστημένος, με χαμόγελο στα χείλη και θα ξαναπάω.
Τελικά με την Τζένη κατάλαβα τον αρχηγό τον Μάρκο (πατριάρχη του ρεμπέτικου) Βαμβακάρη που γαμούσε μια γύφτισσα κάτι φεγγάρια. Νά'σαι καλά αρχηγέ εκεί πάνω - ή εκεί κάτω στον Άδη αν πιστέψουμε τον Νικολαΐδη:
http://www.youtube.com/watch?v=sc1WSX0S7M4&feature=related
Ο χαμηλός βαθμός στο parking λόγω του ότι είναι αδιανόητο να παρκάρεις στο μετάξι τέτοιες ώρες.
Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους μπουρδελιάρηδες!,
---
S
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού