Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 99 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μαρια ειναι ενα νεαρο μικροκαμωμενο κοριτσι κατα πασα πιθανοτητα της ταξεως των αλβανοειδων. Την ειχα τσεκαρει πιο παλια και οντας λατρης του συγκεκριμενου σωματοτυπου ηταν κατι παραπανω απο σιγουρο οτι θα την τιμουσα καποια στιγμη.
Απογευμα Πεμπτης λοιπον και η απογευματινη μου εξτραβαγκανζα ειχε ηδη θεσπισει ενα ταβανι. Το ονομα αυτου Μαρια. Ανεβαινοντας τις σκαλες του βρωμερου αυτου μπουρδελου η ουρια που εζεχνε σκαλιζε δηλα τις αναστολες μου. "Που πας παλι ρε?" "Πριν απο σενα εχυσε το πακι στο ιδιο κρεβατι" και τετοιου ειδους σκεψεις προσπαθουσαν να με κανουν να αποσυντονιστω απο τον σκοπο μου αλλα με το που πατησα το τελευταιο σκαλι και βρεθηκα ενωπιος ενωπιο με το μικρο κωλαρακι της Μαριας τα συνεφακια υποχωρησαν και ο Ηλιος του Μεταξιου ελαμψε ξανα με ολη του την μεγαλοπρεπεια. Ο θεος τσατσος εκανε ιντρονταξιον με το γνωστο ποιημα και μου πεταει το "10 κιλα ειναι 10 ευρω παιρνει. 1 ευρω το κιλο παει" αναφερομενος στη Μαρια και τον σωματοτυπο της. Του ειπα χαριτολογωντας να βαλει 3 κιλα και μολις αποχωρησε η πλεμπα απο το... σαλονι περασα σε ενα βρωμικο δωματιο. Μετα απο 3 λεπτα ηρθε και η Μαρια και με αστραπιαιες κινησεις πεταξε σουτιεν και κιλοτα και αρχισε να μου χαιδευει τους ορχεις ενω εγω πασπατευα οτι εκεινη ειχε διαθεσιμο και παραδοξως το δερμα της ειχε μια λεια υφη το οποιο συμπεριλαμβανω στα θετικα. Στη συνεχεια μια καλη σχετικα πιπα που ειχε τα αποτελεσματα που πρεπει να εχει μια πιπα σε μπουρδελο. Της ειπα να ανεβει απο πανω μου και διαπιστωσα οτι το μουνακι της ειναι ακομα σφιχτο σχετικα και με καλη αισθηση. Αναιβοκατεβαινε και εγω επαιζα με τα μικροσκοπικα στηθη της και το υπεροχο κωλαρακι της. Σε τετοιες φασεις ομως συνηδητοποιεις οτι οσο γρηγοροτερα τελειωσεις και απαλαχτεις απο το μιζερο περιβαλλον (οι λεκεδες στο κρεβατι δεν καταφεραν να περασουν απαρατηρητοι ακομη και με το πιτσιλωτο σεντονι- παραλλαγη) τοσο το καλυτερο για σενα οποτε διαταζω το μαρακι να στηθει στα τεσσερα και αρχιζω ενα συντομο σφυροκοπημα πιανωντας μαλακα ομως τα λαδωμενα αχτενιστα της μαλλια. Αφου στραγγιξα μου βγαζει προσεκτικα το προφυλακτκο και με χαιρετα γλυκα. Κλεινοντας η πορτα αυτη κατευθυνεται στα γονατα ενος Ινδου και εγω στην μπανιερα του σπιτιου μου οπως καθε αλλη φορα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 15 Νοεμβρίου, 2011) 15 Νοεμβρίου, 2011
Ρε φίλε συγγνώμη κι ολας αλλά δε σιχένεσαι?Εμένα μου ρθε να ξεράσω όταν διάβαζα την κριτική σου.Κάτουρα,δυσωδία,λαδωμένα μαλλιά,γάμαγες σε χυμένα σεντόνια,Ινδοί και Πάκι ε οκ!!! Δώσε ρε μεγάλε ένα 20άρικο παραπάνω να πας σε κανα studio σαν άνθρωπος ή πήγαινε σε καλύτερο ντέλο.
15 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επισκεψεις σαν στης Μαριας (και στης καθε Μαριας γενικοτερα)εχουν συγκεκριμενο κονσεπτ. μαγαζια καλυτερα σαφως και υπαρχουν.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2