Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 137 10
Μπουρδέλα
128336
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Μαρία είναι μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλιά. Έχει πολύ όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Δήλωσε ότι είναι Ελληνοπόντια. Θα διαφωνήσω κάθετα με τον παρακάτω συναγωνιστή που λέει ότι το στήθος της είναι μαραμένο. Είναι στητό και πολύ όμορφο για τα γούστα μου.
Το δωμάτιο μικρό, με μικρό κρεβάτι αλλά καθαρό με το κλιματιστικό ανοιχτό στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Μετά από κανά 5 λεπτο, ήρθε η Μαρία στο δωμάτιο και άρχισε τα πρωκαταρκτικά της, όπου ήταν τρίψιμο του κορμιού της πάνω στο δικό μου. Έγινα τούρμπο, μου φόρεσε καπότα και άρχισε μία μέτρια πίπα χωρίς χέρια. Στην συνέχεια της είπα να ανάβει επάνω, από ότι κατάλαβα προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά δεν την άφησα. Είχε καλή συμμετοχή και κουνιόταν καλά. Αυτή η στάση κράτησε για λίγο γιατί φάνηκε ότι ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε. Μετά την έβαλα στα 4 όπου είχα για θέα την κωλάρα της που είχε μαυρίσει από το μπραζίλιαν που φόραγε στις παραλίες. Το τέλος ήρθε ιεραποστόλικά, όπου και εκεί είχε πολύ καλή συμμετοχή, λέγοντας πρόστυχες εκφράσεις.
Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου, αν και δεν νομίζω να ήμουν πολύ ώρα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο μικρό, με μικρό κρεβάτι αλλά καθαρό με το κλιματιστικό ανοιχτό στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Μετά από κανά 5 λεπτο, ήρθε η Μαρία στο δωμάτιο και άρχισε τα πρωκαταρκτικά της, όπου ήταν τρίψιμο του κορμιού της πάνω στο δικό μου. Έγινα τούρμπο, μου φόρεσε καπότα και άρχισε μία μέτρια πίπα χωρίς χέρια. Στην συνέχεια της είπα να ανάβει επάνω, από ότι κατάλαβα προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά δεν την άφησα. Είχε καλή συμμετοχή και κουνιόταν καλά. Αυτή η στάση κράτησε για λίγο γιατί φάνηκε ότι ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε. Μετά την έβαλα στα 4 όπου είχα για θέα την κωλάρα της που είχε μαυρίσει από το μπραζίλιαν που φόραγε στις παραλίες. Το τέλος ήρθε ιεραποστόλικά, όπου και εκεί είχε πολύ καλή συμμετοχή, λέγοντας πρόστυχες εκφράσεις.
Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου, αν και δεν νομίζω να ήμουν πολύ ώρα στο δωμάτιο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού