Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιας που πέτυχα απογευματινή την Πιπινοβίκυ δεν την χάρισα και πέρασα καρφί στο δωμάτιο με το απλό των 30 ευρώ. Κάτι της χρωστούσα από την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί και φρόντισα να της το δώσω σήμερα με το παραπάνω.Κουλ

Με καυλιάρικο και πρόστυχο ύφος μπήκε στο δωμάτιο, μασώντας βέβαια επιδεικτικά μαστίχα (οι παλιές κακές συνήθειες δεν κόβονται, ειδικά όταν έχεις γεμάτα όλα σου τα δωμάτια), μάλιστα σήμερα έκανε και τσιχλόφουσκες.!!!!!!! Έμένα σήμερα όμως δεν με επηρέασε αυτό το γεγονός (α ρε μουνί τη γη γυρίζεις).

Χαδάκια στο όρθιο στην αρχή σε βυζάκια και κολάκια, γλείψιμο στις ρόγες δεν άφησε μόνο λίγα πεταχτά φιλάκια στο λαιμό και στα μάγουλα με το ζόρι. Παρόλα αυτά είχα καυλώσει με τις πονηρές ματιές που μου έριχνε και την οδήγησα στο κρεβάτι. Πίπα πάρα πολύ καλή (με την τσίχλα πως δεν πνίγηκε ?), δυνατή με πονηρές ματιές, χάιδεψα και εξωτερικά την πίσω τρυπούλα της χωρίς διαμαρτυρίες.Χαμόγελο
Συνέχεια από πάνω τον κάρφωσε δυνατά όλον, και έβγαλε και καυλιάρικες κραυγούλες, έδωσα και εγώ ρυθμό ενώ ταυτόχρονα ζουπούσα τα μικρά και ζουμερά βυζάκια της.
Κατόπιν την έστησα στα τέσσερα όπου ομολογώ ότι στήθηκε τέλεια, και την σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα και σαν να μην έφτανε αυτό η Βίκυ με ενθάρρυνε να την γαμήσω και να την σφυροκοπήσω ακόμη πιο δυνατά συνεχίζοντας βέβαια να κάνει τσιχλόφουσκες.!!!!!!!
Το τέλος δεν άργησε να έρθει και την έχυσα πολύ δυνατά μέσα σε κραυγές.Γλώσσα Της άρεσε που με άφησε τόσο ικανοποιημένο και αφού σηκώθηκε με έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και αποχώρησε αφού με ευχαρίστησε που και σήμερα την προτίμησα.

Ομολογώ ότι σήμερα με ξεθέωσε αυτό το μικρό πουτανάκι και με έκανε να λαχανιάσω τόσο πολύ, όσο και πριν από ενάμισι χρόνο που ήμουν ακόμα καπνιστής και όταν πηδούσα δυνατά μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Γλώσσα

Έχει εξελιχθεί πάντως σε πολύ καλή επαγγελματία, έχει μπει ο ρόλος στο πετσί της και θέλει να αφήνει ικανοποιημένο τον πελάτη της.Χαμόγελο Καλό θα ήταν βέβαια να την κόψει αυτή τη γαμημένη.
.
Στην έξοδο από το δωμάτιο την ξαναβρήκα να βγαίνει από τον επόμενο συναθλητή που μόλις ξεπετάχτηκε δε χρόνο dt.

Καυλιάρα Βίκυ.!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική