Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Διαβαζα καιρο για την Νικολ,αλλα δεν ειχα την ευκαιρια μεχρι τωρα να την επισκευτω...ΛύπηΛύπηΤεταρτη βρεθηκα επανω στα παλια,νοσταλγικα στενα του Βαρδαριου κ ετσι διαβαζοντας στο αντιστοιχο θρεντ οτι η Νικολ παιζει μπαλα στο Σαπφους 7 πηγα κατευθειαν για αυτην...(επισης επισκευτηκα μιραμπελα κ Μαρινα)
Η πρωτη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι, οσα βοηθητικα κατα καιρους γραφονται στο αντιστοιχο θρεντ για κοπελιες κ βαρδιες ,αλλα τοσες υπερβολες γραφονται απο ορισμενους...διαβαζα κατα καιρους για την νικολ οτι ειναι πολυ πειραγμενη στο προσωπο,οτι δεν βλεπεται,οτι τραβελοφερνει κ αλλα τετοια ωραια...μπουρδες...ναι μεν υπαρχει επεμβαση (που ειναι εμφανης),αλλα τα σχολια που ειχα διαβασει κατα καιρους ειναι το λιγοτερο υπερβολικα...τεσπα...Θυμός
Στο προκειμενο, η Νικολ εχει ισως τα καλυτερα βυζια της πολης,εγω πηρα το προγραμμα των 40 ευρω με ελευθερο χυσιμο στις βυζαρες της.Μεσα στο δωματιο ηταν αψογη,δεκτικη σε γλωσσοφιλα,χαδια,χαμουρεματα,αλλαγη στασεων κτλ...ολα με χαμογελο κ καυλα,ενω το κερασακι ηταν φυσικα να τριβεις την πουτσα σου γυμνη πανω στα απιστευτα βυζομπαλα της...εγω εμεινα 100% ευχαριστημενος κ ενιωσα οτι το 40 αρι επιασε τοπο...αυτο αλλωστε δεν ειναι το ζητουμενο?

ΥΓ:πιασαμε κουβεντα με την Νικολ μετα το γαμισι κ μου ειπε με παραπονο οτι πολλα καρντασια εκει πανω δεν τις φαιρονται καλα,κτλ,κτλ...γιατι παιδες?κριμα...Μαλλον εχετε κακομαθει εκει πανω...
ΥΓ:το δωματιο,το κρεβατι κ γενικα οι χωροι σε αυτο το μπουρδελο ειναι ψιλοαθλιοι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική