Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερα το απογευματακι ειπα να κατεβω Λιοσιων μαλλον απο ενστικτο.Το πρωτο σπιτι που επισκεφτηκα ειναι αυτο οπου συναντησα την Sylvana εκ Βραζιλιας.Με υποδεχθηκε αυτοπροσωπως παροτρυνοντας με ...να περασω, εφτασε μαλιστα στο σημειο να βαλει το χερι μεσα απο το παντελονι - ημουν ο μονος εκεινη τη στιγμη.

Απο εμφανιση, κανονικο για γυναικα αναστημα, μιγαδα στο προσωπο μελαχρινη, με τελειο μεγαλο, στητο(φυσικοτατο) στηθος και περιφερεια για οσους αρεσκονται στα γεματα σωματα και οχι ...τις οδοντογλυφιδες. Μεγάλο χαμόγελο
Η μονη παραφωνια στο κατα τα αλλα καυλοτικ συνολακι, η εντονη ακμη στο προσωπο της.

Παρα το γεγονος οτι δε μου αρεσει οτι παραπεμπει στη μαυρη φυλη (σεξουαλικα), ειπα να κανω μια εξαιρεση καθως ειχα το προαισθημα οτι θα περνουσα ομορφα - και δεν επεσα εξω.

Μεσα στο δωματιο, παιχνιδιαρα, καλη πιπα ακαποτ και κατοπιν ιεραποστολικα για το τελειωμα καθως μαλλον βαριοταν να ανεβει απο πανω.Σου εδινε αισθηση natural καυλας, εξ' ου και τα καλα λογια για την χωρα αυτη.

Επειδη με τις καταγωγες εχω ενα κολλημα, την ρωτησα πως λενε στη γλωσσα της το ευχαριστω και μου απαντησε σωστα (Obrigado).

Συνολικα πολυ καλη αποδοση για 20€ και λογικα θα την τιμησω ξανα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Σιλβάνα
jonbu
Μέλος
21
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια