Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Άνοδος της θερμοκρασίας κ τσάρκα στους οίκους με ανοιξιάτικα ρούχα. Μπήκα στο ισόγειο, να δω την καινούρια κοπέλα Νικολέτα. Πρόκειται για μια ξανθιά, σοβιετική 40άρα, με πιασίματα στο σώμα, 2άρια βυζιά κ όμορφο καυλερό πρόσωπο. Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε είναι ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε η μιλφάρα κ είχαμε λίγο social να σπάσει ο πάγος. Είναι ευχάριστο τυπάκιΚουλ Την έριξα στο κρεβάτι από πάνω μου κι αρχίσαμε τα φιλάκια (όχι γλωσσόφιλα) κ τα γλειψίματα στα βυζόμπαλα της, από μέρους μου.

Πήγε να μου φορέσει καπότα για φλογέρα και της ζήτησα χωρίς. Μου αρνήθηκε Έρχεται ροπαλιά Έβαλε κάλτσα και μου έκανε μια πολύ καλή τσιμπούκα, με πολύ ωραία χρήση της γλώσσας στο κατάρτι και σωστή τεχνική. Με τσιμπούκωνε πολύ ωραία και είχα καυλώσει φουλΝαι! Έκανε και μια καυλιάρικη ισπανική, παίζοντας το κατάρτι μέσα στα βυζιά τηςΑγγελούδιΚάποια στιγμή τη σταμάτησα, γιατί ήμουνα έτοιμος να κεράσω...

Την έστησα ιεραπόστολο και άρχισα τα καρφώματα στη μουνάρα της. Τη κάρφωνα ωραία και της έδινα πεταχτά φιλάκιαΈρωτας

Αλλαγή στα τέσσερα, σε γρήγορους ρυθμούς πιάνοντας τις κωλομπουτάρες της. Τη κάρφωνα δυνατά και έριχνα εναλλάξ μπατσιές στη κωλάθρα τηςΝαι! Το μουνί της είναι αρκετά μεγάλο και δουλεμένο, με αίσθηση όχι ιδιαίτερη...

Τέλος, την έστησα στα πλάγια και άρχισα τις πλαϊνές ψωλιές. Την έπιασα απ' τις βυζάρες κ άρχισα να της δίνω το μουνί στο χέριΝαι! Είχα βρει πολύ καλό ρυθμό, με γρήγορο γαμήσι και το κωλί της να πάλλεται Ναι!

Τη γύρισα σε φλογέρα, κι αφού μου έκανε λίγο, έβγαλα τη κάλτσα. Της ζήτησα να μου μουλιάσει τις αρχιδάρες και το έκανε πρόθυμαΧαμόγελο με γλώσσα Μου γυάλιζε καλά τις διψασμένες μπάλες μου κι εγώ άρχισα να κερνάω αβέρτα κοκτέιλ. Κλασικά, έπεσε στη κοιλιά κι έγινα χάλια...

Ντύθηκε, μιλήσαμε λίγο, φιλάκι και χαίρεται.
Η υπηρεσία χτύπησε αφού τελειώσαμε.

Συμπερασματικά, η Νικολέτα είναι ένα ξανθό μιλφ με πιασίματα και άνετο στυλ. Στα θετικά, η καλή πίπα της κι ότι γαμιέται όπως θες χωρίς μα και μου. Στα αρνητικά, δεν έκανε ελεύθερη τσιμπούκα, ενώ ανακοινώθηκε κ το πολύ ανοιχτό μουνί της. Μπορώ να πω πως πέρασα καλά, αλλά τη βάζω στα "ίσως" για επανάληψη...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
129
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, sisax87, LION-974 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2025
Δε μπορω να καταλαβω γιατι ανακοινωνουν πραγματα στο σαλονι που δεν τα κανει η εκαστοτε κοπελα..ετσι φερνουν σε δυσκολη θεση και τη κοπελα και εμας...τωρα το μαγαζι αυτο κλασικο μιλφαδικο..η μονη που περνουσα εκει ηταν η Αννα του οροφου...με τις υπολοιπες δε μου εκανε ποτε καποια το κλικ...
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας, Johnstef
09 Μαΐου, 2025
Κύριε Μήτσο Μπάμπολα, - ένα ψυχολογικής υφής σχόλιο...φρονώ ότι η συνήθεια που έχετε να κερνάτε το αρχιδοκοκτέιλ στην κοιλιά σας
ίσως σας απομακρύνει από την εγγύτητα με μια σύντροφο. Καλό είναι να χύνετε στην μούνα της κάθε πουτανάρας.
Αυτή νομίζω είναι η πιο "υγιής" σεξουαλική συνεύρεση.
09 Μαΐου, 2025
@Υπογόης επειδή μου αρέσει να κερνάω κοκτέιλ με τσιμπούκα ή αρχιδογλείψιμο, γι' αυτό συνέχεια τη πληρώνουν η κοιλιά ή τα πόδιαΧαχαχα!
09 Μαΐου, 2025
@Υπογόης

καλά, κάτσε να πέσεις σε κοπέλα-πηγάδι που να καταναλώνει και το λιπαντικό με το καντάρι και τα λέμε...
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4