Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 218 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
*Ο πρόλογος είναι μπόλικος..
Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν Ευλόγησον αλλά έχοντας σύντομη δουλειά στο κέντρο σε συγκεκριμένη ώρα, γι άλλη μια φορά σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι... Εμμμμ
Το οποίο αρχικά με οδήγησε στη Φυλής για τσεκ, όπου έλειπαν και οι 3 σοκολάτες..
Οι 2 υγείας Μπέκυ και Μπιούτι (που θέλω να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό, μπας και δοκιμαστεί κασκαντερικά..), και η γάλακτος Έμμυ.. Κρίμα
Οπότε πήρα πούλο, δεν είχα όρεξη ούτε να τσεκάρω τα Φιλ.. μιας και η Ναόμι κάμποσο καιρό αγνοείται...
Χμμμ;

Πήγα κι έκανα λοιπόν τη σύντομη κανονισμένη δουλειά, κι ύστερα συνέχισα προς το μαγικό Εμετουγείο Με ελαφρά όπου οι στόχοι για έλεγχο ήταν συγκεκριμένοι οίκοι..
Αφού λοιπόν είδα κι απόειδα, άφησα τελευταία τα Ι20 όπου ήταν το βασικό που ήθελα να δω με σκοπό να περάσω (λατίνα με καλό πάτο), αλλά...
Κατηφορίζοντας προς αυτά, τα φώτα του Ι19 απέναντι, και μια περίεργη φωνή μέσα στο μυαλό μου μου είπε ξαφνικά "δεν πας να τσεκάρεις μία πάνω εκεί πρώτα, μπααας και;"... Γερο-μύστης
Την άκουσα την ενστικτώδη φωνή λοιπόν, ανέβηκα, και άραξα στον ξύλινο υπερκαλτ "καναπέ"...
Ανακοινώθηκαν Μαρία και Βίκυ, και με το που άκουσα το 2ο λέω "λες!;;;"
(πριν καιρό που ήταν η συγκεκριμένη μαυρούλα δεν την είχα προλάβει Δάκρυ )
Μετά από κάποια λεπτά εμφανίστηκε, 2η, και επιτέλους(!!) την ειδα.
Χάρηκα, μου χαμογέλαγε, και φυσικά πέρασα! Έρωτας Ουάου καρδιές!

*Εμφάνιση.
Η κοπέλα είναι μαυρούλα από Νιγηρία, αρκετά σκούρο δέρμα (όχι όσο της Μπέκυ, αλλά σχεδόν..), "ίσιο" σώμα χωρίς καμπύλες, φυσιολογικό, με "πλάτες", με γαμάτες βυζούμπες σκληρές και στητές όπως της Μπέκυ, σε ίδιο μέγεθος ή λίγο μεγαλύτερα, με πανέμορφες πυραυλόρογες Ναι! Ουάου καρδιές! και θεόσκληρο(!!!) μικρό κώλο, που δε ζουλιέται καν! Ευλόγησον Ντροπή
Έχει κοιλίτσα στρογγυλή και σκληρή όπως η Μπέκυ, με σχέδια (αντί για τατουάζ) απ' αυτά που κάνουν στην Αφρική με ξυράφι... Εμένα δε με χαλάει γιατί είναι traditional "γνήσιο" πράγμα Έρωτας

Φατσικά είναι γλυκιά, σε φυσιολογικά πλαίσια, με πιο φαρδύ πρόσωπο από Ναόμι/Μαρία, φαρδιά κλασική μύτη Νιγηριανής, χειλάρες, και ωραία μάτια.. Γενικά φατσικά είναι γλυκούλα, με γνήσια χαρακτηριστικά Νιγηρίας (που ίσως σε κάποιους να μην αρέσουν ή να φανούν "άγρια", δεν είναι όμως..) Το μαλλί το είχε ίσιο μέχρι τους ώμους, και φόραγε ένα διχτυωτό μίνι "φόρεμα", από τις τρύπες του οποίου έβγαιναν οι ρόγες της, σκέτη πρόκληση! Ναι!

*Κυρίως ιστορία τώρα, στα του αγώνα..
Με λίγα λεπτά αναμονή, μπήκε η κοπέλα με ωραία ενέργεια και όρεξη για social..
Με πολλά χαμόγελα, γέλια (ειδικά αφού έμαθε ότι λατρεύω τις μαύρες πιο πολύ κι απ' τη δική μου φυλή Χαχαχα! Έρωτας ), αγκαλιά και χουφτώματα αμφότεροι παντού, εγώ δε χόρταινα τα βυζιά της και τις ρόγες της Ναι! Ουάου καρδιές! κι αυτή μου τον ετοίμαζε στα όρθια.. Ναι!
Εν συνεχεία έκατσα στο πορνοκρέβατο, ήρθε αυτή στα 4 πλάι μου αφού ρώτησε για bj, όπου φυσικά έδωσα απάντηση θετική.. Έτσι!

Μου έκανε ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον κλαρίνο, με βαθιά μπασίματα, κάπου κάπου λίγο δόντι, και ρούφηγμα και άλλες μαγικές κινήσεις που με έκαναν τόσο πέτρα όσο δεν πετυχαίνουν άλλες συχνά!.. Ναι! Προσκύνημα
Σε μια φάση τον είχε όσο μέσα πάει, και έκανε κάτι κόλπα με το λαρύγγι της! Ντροπή Ουάου καρδιές!
Το απόλαυσα κι εγώ, και φανερά κι αυτή, δεν τον άφηνε να βγει..
Με εξέπληξε πόσο τσίτα με είχε κάνει! (μην πείτε μαλακία σχετική με Αφρική για το "τσίτα", μην είστε ρατσιστές Γαμήσου )

Στη συνέχεια ήθελα να με καβαλήσει, αλλά σε παρότρυνσή μου, απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι είναι μεγάλο, και "you wanna kill me?" Κρίμα Κεφάλι σε τοίχο!
Λέω από μέσα μου "τι λες μωρέ, σιγά!", ούτε με θεωρώ τόσο "μεγάλο", πόσο μάλλον για μαύρη.. Ματάκι
Ωστόσο οι φορές που το έχω ακούσει, για φάρδος κυρίως, ήταν από μαύρες. Χμμμ;

Anyway, οπότε με την άρνησή της, μου λέει "want doggy?", λέω "alright, yes of course Ναι! "
Και την πήρα στα 4 για τον υπόλοιπο χρόνο..
Το θέαμα πανέμορφο Ουάου καρδιές! σκούρη σοκολάτα υγείας, με σωστά σπασμένη τη μέση, κι εγώ να την κρατάω απ' τη λεκάνη και να δίνω πόνο.. Κατσικογάμης
Το γούσταρε, και δέχεται άνετα γαμήσι στα 4, καλό και βαθύ. Ασάλιωτα
Συνέχεια με κοίταζε απ' τον καθρέφτη, και μιλάγαμε για τη χώρα της (και τις γυναίκες Χαχαχα! που μ' αρέσουν Έρωτας )..

Συνήθως όποια μαύρη το ακούσει εκπλήσσεται και της αρέσει.. Αυτή όμως εξεπλάγην αλλά γέλαγε κιόλας Χμμμ; της φάνηκε παράξενο ή σπάνιο..
Μπόλικο σφυροκόπημα λοιπόν, και ήρθε ένα ευχάριστο τέλος, σε μία ακόμη μαυρούλα που μπήκε στη λίστα μου. Έρωτας
Τελευταίο θα αναφέρω (ξανά) το ότι ΔΕΝ πιάνεται το κωλί της, ειδικά στα 4, είναι απίστευτο!! Κρατούσα λεκάνη/κόκαλα για να ζμπρώχνω.. Κατσικογάμης

Δέρμα λοιπόν, άλλο πράγμα.. Ουάου καρδιές!
Βυζάρες, άλλο πράγμα! Γλώσσα Ναι!
Και ωραία μάτια.. Έρωτας

Θα την επισκεφτώ ξανά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
18
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, boudog, Ημεδαπος και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2025
(ως συνήθως, ό,τι ξεχάσω μπαίνει σε σχόλιο..)
Μιλώντας για φυλές της Νιγηρίας, η κοπέλα δεν είναι ούτε Igbo ούτε Yoruba, αλλά δε μπορώ καν να πω τις 2 λέξεις της φυλής της Χαχαχα! Δύσκολο..

Επίσης, μετά από λίγα λεπτά στα 4 κάτι ένιωσα στ' αρχίδια μου, και η κοπέλα είχε βγάλει ζουμάκια.. Γλώσσα
Κάποιες μαύρες το κάνουν αυτό πολύ εύκολα Ναι! Ουάου καρδιές!
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Gio399
15 Απριλίου, 2025
Αυτήν την κοπέλα την ψάχνω τόσο καιρό θα πάω και εγώ απογευματινή βάρδια να την βρω!!
review reaction 2 Περπάτημα κάνει καλό
15 Απριλίου, 2025
Υγ.2. Χαϊδεύοντας τη βελούδινη λεία σκληρή πλάτη της, αισθάνεσαι απαλές ψιλές τριχούλες.. Χμμμ;
Εμένα λόγω λατρείας του δέρματος/χρώματος δε με χαλάει. Άλλους όμως ίσως...
review reaction 1 Gio399
15 Απριλίου, 2025
Υγ.3. Η τσα τη φώναξε μόλις τελειώσαμε, χωρίς ενοχλητικό ύφος όμως.. Και γενικά φέρεται ωραία. Και η κοπέλα ούτε βιάστηκε ούτε τίποτα..
review reaction 1 Gio399
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4